x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mihai Tudose acuză: „Universul paralel al lui Nicolae Ciucă"

Mihai Tudose acuză: „Universul paralel al lui Nicolae Ciucă"

de Redacția Jurnalul    |    08 Oct 2024   •   12:45
Mihai Tudose acuză: „Universul paralel al lui Nicolae Ciucă"
Sursa foto: Hepta

Președintele Consiliului Național al PSD, Mihai Tudose, lansează o serie de ironii la adresa președintelui PNL, Nicolae Ciucă. Îl acuză de inconsecvență în declarații și de „un univers paralel".

„Universul paralel al lu’ Nicu. Ciucă ieri: nu comentez deciziile Curții Constituționale! Tot Ciucă alaltăieri, tot el sau celălalt, a bălăcărit în toate modurile posibile decizia aceluiași for… Ciucă ieri: s-a terminat cu alianța cu PeeeSeeeDeee Și tot Ciucă, sau celălalt el, declară că rămâne la guvernare…În paralel (adică în același timp, dar și în universul paralel în care viețuiesc Ciucă și soldățeii lui albaștri) voci pnl-iste acuză că niște oameni răi, psd-iști, fac tot felul de lucruri rele ca să nu intre Ciucă al lor în turul doi!”, a postat Mihai Tudose pe Facebook.

Tudose sugerează că susținătorii lui Ciucă nu recunosc „limitările” acestuia, descriindu-l ironic drept „un executant perfect". El critică apoi „inconsecvența” PNL, care declară că nu mai tolerează PSD, dar rămâne în coaliția de guvernare.

„Oameni răi care nu recunosc valoarea unui executant perfect… Și tot ei, acești eroi neînțeleși ai neamului declară senini că nu mai suportă PSD, dar rămân la guvernare ca să ne supravegheze…
Nu credeți, voi ai lu’ că lumea s-a cam prins că de fapt sunteți cam ca și cățelul care nu pleacă de la măcelărie?!? Nu vedeți că declarațiile recente (și nu numai) ale lu’ Ciucă se pot sintetiza în . Dar… în universul lor, în lumea lor, totul e bine și Ostașu’ intră în turul doi. Mai rămâne un singur lucru de făcut: pe modelul inițiativei cu Iohannis senator, să facă repede o lege ca în turul doi să intre primii cinci! Să apuce și Nicu…”, scrie social-democratul.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: mihai tudose ciuca