x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Mihaiu: Întâmplător sau nu, la Sectorul 2 avem cea mai mare pondere de voturi nule din București

Mihaiu: Întâmplător sau nu, la Sectorul 2 avem cea mai mare pondere de voturi nule din București

de Redacția Jurnalul    |    12 Iun 2024   •   15:45
Mihaiu: Întâmplător sau nu, la Sectorul 2 avem cea mai mare pondere de voturi nule din București
Sursa foto: Lucian Alecu

În Sectorul 2 sunt cele mai multe voturi nule din București, afirmă Radu Mihaiu. „Zilele acestea am cerut calm o numărare transparentă și corectă, însă deja mi-a cam sărit muștarul”, declară el.

„Voi vedeți ștampila cu votat? Ei bine, comisia nu a văzut-o E doar un exemplu din zecile de voturi recuperate cu mari eforturi. Și pe care majoritatea PSDistă din BES l-a respins din disperare. Nici ei nu au observat ștampila pusă de unul dintre voi. Iar noi avem acces doar la suprafață. În sacii închiși sunt anulate mii. Pentru că întâmplător sau nu la Sectorul 2 avem cea mai mare pondere de voturi nule din București”, scrie pe Facebook Radu Mihaiu.

El spune că în Sectorul 2 sunt cele mai multe voturi nule din București.

„5 ca acesta din poză dacă sunt pe fiecare secție și vorbim de peste 1000 de voturi corect exprimate băgate sub preș. Zilele acestea am cerut calm o numărare transparentă și corectă, însă deja mi-a cam sărit muștarul”, ăncheie Mihaiu.

El cere renumărarea voturilor din Sectorul 2.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: radu mihaiu sector 2