x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Paul Stănescu, despre varianta unui candidat independent la prezidențiale: exclud acest lucru

Paul Stănescu, despre varianta unui candidat independent la prezidențiale: exclud acest lucru

de Redacția Jurnalul    |    14 Iun 2024   •   12:45
Paul Stănescu, despre varianta unui candidat independent la prezidențiale: exclud acest lucru
Sursa foto: Hepta

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat vineri că exclude varianta unui candidat independent susținut de partidul său la alegerile prezidențiale. Nu este doar părerea mea, a spus Stănescu. El a adăugat că PSD va avea propriul candidat.

Conducerea PSD se reunește vineri în localitatea brașoveană Sâmbăta de Sus pentru a discuta strategia partidului în perspectiva alegerilor parlamentare și prezidențiale.

„Nu este doar părerea mea, ci și a multor colegi cu care stau de vorbă. Partidul Social Democrat va avea un candidat la funcția prezidențială un membru al Partidului Social Democrat”, a declarat Paul Stănescu.

Secretarul general al PSD a mai spus că exclude varianta privind susținerea de către social democrați a unui candidat independent în cursa pentru Palatul Cotroceni.

„Eu exclud lucru acesta, eu ca secretar general și ca membru al partidului exclud lucrul acesta”, a transmis liderul PSD.

Paul Stănescu a refuzat să comenteze șansele unui candidat al PSD la alegerile prezidențiale.

„Nicio compeție nu seamănă cu alta”, a precizat Stănescu.

PSD vrea o alianță cu PNL pentru alegerile prezidențiale în care candidatul unic să fie un social-democrat. Liberalii, însă, au respins varianta și au anunțat că PNL va avea propriul candidat la alegerile prezidențiale.

(sursa: Mediafax)

×