x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Cererea pentru comisia de anchetă privind terenurile Ioanei Băsescu va fi depusă probabil săptămâna viitoare

Ponta: Cererea pentru comisia de anchetă privind terenurile Ioanei Băsescu va fi depusă probabil săptămâna viitoare

20 Noi 2013   •   20:55
Ponta: Cererea pentru comisia de anchetă privind terenurile Ioanei Băsescu va fi depusă probabil săptămâna viitoare

Premierul Victor Ponta a declarat joi seara că săptămâna viitoare cel mai probabil va fi depusă cererea pentru Comisia de anchetă privind terenurile achiziționate de Ioana Băsescu.  "Eu am vorbit cu domnul Antonescu la telefon luni. Era și domnul Daniel Constantin cu mine. Eu am vorbit de Comisia mare, iar domnul Antonescu a zis că era vorba de cea de la Senat cu care era de acord", a declarat Victor Ponta.

"Am discutat despre inițiativa PSD, a PC și a UNPR pentru o comisie de anchetă", a adăugat premierul. Ponta a spus că PNL va discuta joi în ședință pe această temă, pe care există, potrivit premierului, un draft al unei decizii parlamentare.

Victor Ponta a spus că a fost anunțat joi seara de existența acestui document. "E vorba de o comisie care să studieze cum s-a retrocedat terenul", a mai spus Victor Ponta, adăugând că, cel mai probabil, săptămâna viitoare se va depune cererea pentru respectiva comisie.

×