x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ponta: Sunt fericit de câte ori mă critică Băsescu

Ponta: Sunt fericit de câte ori mă critică Băsescu

26 Sep 2013   •   11:56
Ponta: Sunt fericit de câte ori mă critică Băsescu
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Premierul Victor Ponta a declarat, astăzi, în debutul şedinţei BPN al PSD, că este fericit de câte ori şeful statului, Traian Băsescu, îl critică.


"Sunt foarte fericit de câte ori fac ceva şi mă critică domnul preşedinte Băsescu că de ce fac. Nu a făcut gazoductul, îl fac eu, mă critică, că nu-i place. Nu a făcut el metrolul, îl facem noi, mă critică că de ce-l facem. Am deblocat toate programele europene, ne critică de ce le-am deblocat şi tot aşa. Ăsta e lucrul pe care trebuie să-l facem, nu ştiu cum va fi în sondaje, în sus, în jos, dar eu vreau să vă rog să ne menţinem acest lucru şi în Parlament, şi în Guvern, şi în strucurile locale", a spus Ponta.

El a arătat că alegerile pentru PE de anul viitor vor arăta ceea ce va aprecia electoratul în privinţa celor care fac şi în privinţa celor care critică.

"Ne-am împărţit atribuţiile: noi suntem cu făcutul, ei cu criticatul. Şi cred că la alegerile pentru PE se va verifica dacă asta e ceea ce apreciază oamenii - cine critică şi bagă beţe în roarte sau cine face ceva", a continuat Ponta.

El le-a solicitat social-democraţilor să fie partidul care face lucrurile.

"Vreau să vă rog - e un lucru pe care-l încercăm la Guvern - să-l faceţi în teritoriu, în structurile locale, în Parlamentul European, în Parlamentul României: noi să fim partidul cu lucrurile pe care le facem şi ceilalţi să ne critice", a mai spus Ponta.

×