x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Rareș Bogdan, despre prezidențiale: Nu avem scenariu în care Nicolae Ciucă nu va candida

Rareș Bogdan, despre prezidențiale: Nu avem scenariu în care Nicolae Ciucă nu va candida

de Redacția Jurnalul    |    13 Mai 2024   •   19:15
Rareș Bogdan, despre prezidențiale: Nu avem scenariu în care Nicolae Ciucă nu va candida
Sursa foto: Hepta

„Nu avem scenariu în care Nicolae Ciucă nu va candida la alegerile prezidențiale”, spune prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan. El prezintă câteva motive pentru liderul formațiunii: „Patriot, echilibrat, familist, (...) tactician excepțional, cunoscător al relațiilor internaționale”.

„Nu avem scenariu în care domnul Ciucă nu va candida. Avem scenariul în care după data alegeri, avem toate șansele să câștigăm aceste alegeri la votul politic, ne apropiem oricum de 30%, eu cred în șansa noastră pentru am văzut mobilizarea din Moldova, Transilvania, Dobrogea, Muntenia și restul regiunilor. Dacă partidul face 32% la votul politic la alegerile locale, și Nicolae Ciucă are 20 sau 22%, înseamnă că a intrat automat în turul doi și din momentul turul doi câștigăm alegerile”, afirmă la Antena 3 Rareș Bogdan

El spune că Nicolae Ciucă „este în creștere evidentă”.

Întrebat de ce ar trebui ca românii să-l voteze pe Nicolae Ciucă, acesta a spus: „Patriot, echilibrat, familist, cunoscător a chestiunilor ce țin de strategie, tactician excepțional, cunoscător al relațiilor internaționale, conducător al unui partid care s-a dovedit că din momentul în care l-a preluat acum doi ani de zile l-a dus de la 14% la peste 25%”.

(sursa: Mediafax)

×