x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică George Simion: Apeluri telefonice false date în toată țara ca să descurajeze votanții AUR

George Simion: Apeluri telefonice false date în toată țara ca să descurajeze votanții AUR

de Redacția Jurnalul    |    11 Mai 2024   •   12:40
George Simion: Apeluri telefonice false date în toată țara ca să descurajeze votanții AUR

Liderul Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion, afirmă că sunt apeluri telefonice false date în toată țara ca să descurajeze votanții AUR: „Spun că în diferite localități George Simion sau AUR a făcut blat cu PSD”.

„Răspândirea de mesaje mincinoase nu e pedepsită? Mii de oameni m-au alertat în ultimele zile că au primit apeluri telefonice false! Frica de AUR naște idei revoltătoare în mintea celor care știu că în 2024 își pierd scaunele moi, că toate sinecurile lor își pierd posturile și că aceste alegeri istorice de anul acesta îi vor trimite la coșul de gunoi al istoriei. Acolo unde, de fapt, le este locul! Disperarea lor atinge cote maxime cu fiecare zi care se scurge spre data alegerilor din 9 iunie. Simt frica, sunt în haos, știu că după 9 iunie își pierd funcțiile, își pierd combinațiile, pierd tot”, afirmă George Simion.

El publică și câteva numere de telefon de pe care se efectuează astfel de apeluri.

„La ce recurg ei încercând să ne oprească și să vă oprească? La apeluri telefonice, neasumate, plătite din banii contribuabililor români, pentru a încerca să nu piardă alegerile! Josnic! Umilitor! Aceste apeluri telefonice, primite de la numerele 0377900838, 0377900832, 0377900836 și 0377900834 transmit mesaje care spun că în diferite localități George Simion sau AUR a făcut blat cu PSD”, încheie Simion.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: simion apeluri false