x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Victor Ponta: “Băsescu mai are 68 de săptămâni. E anormal să-i plătim campania pentru Udrea”

Victor Ponta: “Băsescu mai are 68 de săptămâni. E anormal să-i plătim campania pentru Udrea”

19 Aug 2013   •   20:30

Premierul Victor Ponta a declarat că Traian Băsescu s-a deplasat prin ţară în ultima vreme pentru a face campanie electorală pentru Elena Udrea şi pentru “ceilalţi din jurul său”, relatează uslonline.ro.

“Este în campanie electorală pentru doamna Udrea, pentru ceilalţi din jurul său. Dacă eu cred că e legitim să asigurăm din fonduri publice deplasarea preşedintelui ţării, indiferent cum îl cheamă - acum, din păcate, îl cheamă Băsescu - cum îl va chema, e normal lucrul ăsta. Se întâmplă în toate ţările ca preşedintele ţării să aibă un anumit regim şi de deplasare. Dar să-i plătim campania electorală pentru doamna Udrea sigur că mi se pare complet anormal, dacă nu cumva şi ilegal", a afirmat Victor Ponta.

Victor Ponta a recunoscut că tensiuni, mai mult sau mai puţin vizibile, au existat mereu în relaţia cu Traian Băsescu, dar că după decizia CCR de anul trecut prin care acesta a fost repus în funcţie, a devenit “destul de clar că trebuie să stăm până la sfârşitul mandatului”. Premierul a spus că ţine socoteală perioadei pe care o mai are de petrecut preşedintele la Cotroceni, acesta mai avand 68 de săptămâni din mandat.

×