x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Vor fi restructurari masive la Primăria Sector 3

Vor fi restructurari masive la Primăria Sector 3

12 Mar 2018   •   14:49
Vor fi restructurari masive la Primăria Sector 3

Primarul sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, a anunţat luni că, în baza unei noi organigrame, urmează să fie tăiate peste o sută de posturi din Primăria sectorului 3.

 

"La ora aceasta facem restructurări în Primăria sector 3. (...) Cei care nu sunt încărcaţi 100% vor fi disponibilizaţi în următoarea perioadă. O să fac o conferinţă de presă pe tema asta. Ştiu că sunt unii care sunt foarte supăraţi. De exemplu, avem o organigramă acum, în care tăiem peste o sută de poziţii, dar nu din cele vacante - din cele vacante tăiem sute de poziţii - din cele care sunt ocupate tăiem peste o sută de poziţii. Şi aici vorbesc doar de primărie", a precizat el, într-o declaraţie acordată presei.

Întrebat dacă are informaţii despre faptul că angajaţi ai DGASPC ar fi prezentat DNA probe din care să reiasă că în Primăria sectorului 3 s-ar fi făcut angajări fictive, primarul a negat categoric.

"Eu? Cu ştiinţa mea, vreodată, aşa ceva? Vă garantez că niciodată nu a existat aşa ceva. Vă garantez acest lucru. Mai mult decât atât. Dacă s-a întâmplat - eu personal nu cunosc aşa ceva - dar, dacă aşa ceva s-a întâmplat, aceia care şi-au permis să facă treaba asta să plătească conform prevederilor legale", a spus el.

Pe 7 martie, într-o postare pe Facebook, Robert Negoiţă arăta că la nivelul primăriei a fost demarată "o analiză amplă" pentru a vedea care este numărul de angajaţi şi unde sunt necesare reduceri de personal. AGERPRES

×