x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Ofertă inedită într-un restaurant. Clienții plătesc să fie bătuți înainte de masă

Ofertă inedită într-un restaurant. Clienții plătesc să fie bătuți înainte de masă

de Redacția Jurnalul    |    08 Dec 2023   •   15:45
Ofertă inedită într-un restaurant. Clienții plătesc să fie bătuți înainte de masă
Sursa foto: captura video/antena3CNN

Într-un bar tradițional din Nagoya, Japonia, clienții plătesc pentru a primi câteva palme înainte de a lua masa. 

Localul a devenit celebru după ce patronul le-a oferit clienților săi oportunitatea de a fi loviți peste față înainte de masă.

Un videoclip a fost postat pe Youtube, pe 30 noiembrie 2023. Inițial, palma era  gratuită dar pentru că cererea era mare, proprietarul a decis să instituie o taxă, mai ales că a trebuit să angajeze personal pentru a răspunde solicitărilor. Acum taxa este  de 100 de yeni pentru clienții care vor să primească o palmă peste față. 

Barul are doar angajați de sex feminin iar solicitarea uneia dintre ele pentru o pereche de palme poate implică o taxă suplimentară de 500 de yeni, notează The Straits Times.

"Cu cât femeile din personal loveau mai tare, cu atât clienții deveneau mai încântați. Clienții nu erau supărați, chiar păreau să se simtă mai relaxați după ce erau loviți și îi mulțumeau angajatei care i-a lovit. După ce erau loviți, era ca și cum greutățile și stresul vieții lor ar fi dispărut”, a spus realizatorul videoclipului de pe canalul Save Your Money In Japan.

 

×
Subiecte în articol: bar clienti bataie restaurant palma japonia