x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Cladire de birouri intr-o noua zona de afaceri

Cladire de birouri intr-o noua zona de afaceri

de Otilia Vintilă-Bolchiş    |    24 Noi 2005   •   00:00
Cladire de birouri intr-o noua zona de afaceri

Un nou proiect reprezentand o cladire de birouri a demarat in aceasta toamna pe Strada Nicolae Caramfil, constructia urmand sa fie finalizata in octombrie 2006.

AFLA CE E NOU
Un nou proiect reprezentand o cladire de birouri a demarat in aceasta toamna pe Strada Nicolae Caramfil, constructia urmand sa fie finalizata in octombrie 2006. Noul centru de afaceri va aduce pe piata un stoc de 7.300 mp construiti de o calitate inalta, ce beneficiaza de o arhitectura moderna si facilitati de top.

Cladirea de birouri ofera o vizibilitate foarte buna, precum si oportunitati foarte bune de amplasare a reclamelor luminoase ("signage"). "Luand in considerare locatia, vizibilitatea si facilitatile de care dispune, centrul de afaceri este o solutie foarte buna pentru companiile in cautarea unui sediu central care sa le ofere reprezentativitate si imaginea unui lider de piata", declara Catalina Jigman, manager al departamentului de spatii de birouri din cadrul Eurisko.

FACILITATI


Cu o arhitectura moderna, cladirea de birouri beneficiaza de cele mai moderne facilitati, toate pentru confortul viitorilor chiriasi. Printre facilitatile de care clientii acestui centru de afaceri se vor bucura se numara: tavan suspendat cu lumini incastrate, infrastructura PC, securitate nonstop asigurata de personal de specialitate, protectie antiincediu, rezistenta la cutremure, parcare de 70 de unitati etc. Configurarea spatiului in cladire este tip "open space", lasand clientului optiunea partitionarii spatiului conform propriilor nevoi si standarde. Totodata facilitatile includ si o cafenea pentru angajatii care vor lucra aici.

O NOUA ZONA DE AFACERI


Zona delimitata de Soseaua Nordului si Strazile Grigore Gafencu, Daniel Danielopolu si Nicolae Caramfil a cunoscut o dezvoltare spectaculoasa incepand cu anul 1994 pe segmentul rezidential si cel al spatiilor de birouri. Inaugurarea Satului Francez in anul 1994, primul complex rezidential de lux pentru inchiriat din Bucuresti, a dat startul transformarii acestei zone.

Succesul acestui proiect a adus o serie de alti investitori in zona. Strada Nicolae Caramfil a cunoscut o dezvoltare predominant pe segmentul spatiilor de birouri, datorita terenurilor libere existente aici cu o foarte buna vizibilitate. Astfel, in aceasta zona si-au stabilit sediile companii precum: Ines, Prime Time World Broadcast, Xerox Romania, McCann Erickson Romania, Alcatel Network System Romania, Gorenje Romania, Vector Software, Marsh, Xerox Romania, Dufa, Henkel Romania etc.

MINICOMPLEX DE OPT VILE DE LUX, IN OTOPENI


Un model de vila dintre cele opt
Departe de zgomotul Capitalei, intr-o zona linistita si plina de verdeata din comuna Otopeni, se construieste un minicomplex de opt vile de lux.

Constructia lui, a fost deja demarata, urmand ca patru dintre case sa fie date in folosinta la sfarsitul anului si celelalte patru in primavara anului viitor. Dintre cele opt vile, sase sunt disponibile pentru vanzare. Fiecare vila este construita pe un lot aferent de 840 mp, oferind o suprafata generoasa de 640 mp distribuiti pe trei niveluri: parter, etaj si mansarda.

Parterul va adaposti zona de zi organizata intr-un living, un dining, o baie si o toaleta de serviciu, etajul zona de noapte cu trei dormitoare fiecare deservite de propria baie, in timp ce mansarda poate fi amenajata ca un spatiu destinat petrecerii timpului liber. Viitorii proprietari se vor putea bucura de finisaje si facilitati de inalta calitate, precum: garaj pentru doua masini, sistem interfon, vitralii, tamplarie din lemn triplu stratificat cu geam termopan, rulouri verticale de exterior etc.

Locatia viitorului complex, suprafetele generoase si finisajele deosebite recomanda aceasta oferta pentru o familie care isi doreste un camin linistit si confortabil intr-o zona verde.
×
Subiecte în articol: zonă birouri