Că doar ne plac cartofii!
Lăsând gluma la o parte, să știți că rețeta e grozavă, iar cartofii și sosul se combină de milioane! Vedeți cât de ușor am pregătit-o și încercați rețeta negreșit!
INGREDIENTE
-
2 legături de mărar
-
2 legături de pătrunjel
-
2 caței de usturoi
-
1 lamâie
Citește pe Antena3.roMichelangelo a pictat o femeie bolnavă de cancer în Capela Sixtină. Experţii lansează o nouă teorie revoluţionară -
Ulei de măsline
-
Sare
-
Piper
CUM SĂ FACEȚI
- Încingeți cuptorul la 220 de grade și, dacă aveți cuptor electric, porniți și programul de ventilatie.
- Fierbeți cartofii, în coajă, în apă cu sare. Dupa 20 de minute, îi incercați cu o scobitoare și dacă s-au fiert, îi scurgeți de apă.
- Puneți cartofii, șterși cu un șervet de hârtie, să fie uscați, pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și îi presați ușor cu pasatorul pentru piure.
- Presarați sare și piper pe cartofi, turnați puțin ulei de măsline.
- Dați la cuptor 25 de minute, cât să se rumenească deasupra.
- Între timp, faceți un sos din pătrunjel, mărar, usturoi, zeamă de lămâie, după gust, sare și ulei de măsline, cât să lege ingredientele.
- Scoateți cartofii din cuptor și puneți pe fiecare câte 1-2 lingurițe de sos.
REȚETĂ VIDEO