x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar David Coulthard donează pentru "Licitaţia caritabilă pentru copii, ediţia 2009"

David Coulthard donează pentru "Licitaţia caritabilă pentru copii, ediţia 2009"

de Carmen Dragan    |    14 Iun 2009   •   00:00

"Licitaţia caritabilă pentru copii, ediţia 2009", organizată de salt&pepper catering şi Corte del Fiesta, a depăşit graniţele României! Mănuşile de cursă, din colecţia personală a lui David Coulthard au ajuns şi în Anglia.



Din ce în ce mai mulţi susţinători ai campaniei începută de Asociaţia Inima Copiilor şi Liana Stanciu, s-au alăturat salt&pepper catering şi Corte del Fiesta, pentru completarea sumei minime de 500.000 de euro. Această suma este necesară deschiderii primei secţii de cardio-chirurgie din Bucureşti, dedicată exclusiv copiilor, la spitalul "Marie Curie".

Mănuşile lui Coulthard vor fi licitate în cadrul evenimentului de marţi, 16 iunie 2008 de la Snagov, alături de alte obiecte donate. Printre ultimele donaţii, se mai numără: un Chevrolet Camaro de colecţie, din anul 1969, oferit de BGS, alături de 21 de ambulanţe dotate cu incubator pentru transport neonatologic, pe care le vor pune la dispoziţia spitalului "Marie Curie", o pereche de căşti care i-au aparţinut Lianei Stanciu la Radio Contact, un microfon shure, primul microfon performant al lui Mihai Georgescu, soţul Lianei şi vocea formaţiei "Bere Gratis", corsetul norocos de pe coperta ultimului album Demmo, făcut la comandă, dupa modelul şi coloritul indicat de Anamaria Ferentz, un tablou primit de Alexandru Arşinel la emisiunea "Genialii" de la Antena 1 şi altele.

Scoţianul David Coulthard (38 de ani), fost campion de Formula 1, a susţinut de curând în România o demonstraţie la volanul unui monopost RB-1, pe o distanta de 1,2 kilometri. Retras din activitatea sportivă la ultima ediţie a Campionatului Mondial de Formula 1, a rămas pilot de rezervă la echipa Red Bull Racing.

×
Subiecte în articol: gastronomie