x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Savoare italiană în Bucureşti

Savoare italiană în Bucureşti

de Carmen Dragan    |    17 Oct 2008   •   00:00
Savoare italiană în Bucureşti

Poftiţi la ciocolată şi gelato de lux! Într-o atmosferă italiană, după o gură de vin bun, ciocolata se dezvăluie.



Poftiţi la ciocolată şi gelato de lux! Într-o atmosferă italiană, după o gură de vin bun, ciocolata se dezvăluie.
De la 13 până la 18 octombrie sunteţi aşteptaţi pe Calea Victoriei nr. 214. O dată cu inaugurarea ciocogelateriei Venchi puteţi participa la un showroom, unde se gustă din produsele ciocolatei nr. 1 în Italia. În fiecare zi, între orele 10:00 şi 19:00, gazdele George Bălan şi George Sotiroulis, partenerii români, şi invitatul special Andrea Celada, export manager, din Italia, vă invită într-o aventură a gustului. Cu ciocolată şi gelato de lux. Fiecare sortiment de ciocolată este urmat de vinul ce i se potriveşte.

CALITATE FĂRĂ CONCURENŢĂ
Pe piaţa românească, produsele Venchi sunt singurele de lux din categoria ciocolatei. "Pentru noi, calitatea este foarte importantă, nu folosim conservanţi sau coloranţi artificiali, ci numai produse naturale: cacao, luată direct de la producători, lapte şi alune Piemonte", a afirmat Andrea Celada. De aceea şi ciocolata este atât de bună şi foarte rafinată. Există numeroase tipuri de ciocolată, dar produsul-emblemă al brandului este chocaviarul. De ce este atât de special? Pentru că "are o textură şi o savoare deosebite, deoarece este alcătuit dintr-un amestec de cacao din America Centrală şi de Sud, acoperit cu un strat de ciocolată amăruie, ea însăşi cu o concentraţie de cacao de 90%. Fiecare bucăţică este învelită într-un strat de pudră de ciocolată pură, care intensifică aroma. De aceea, iniţial lasă în gură un gust dulce, urmat de unul mai puţin dulce, iar când ai terminat de mâncat, în gură a rămas o aromă amăruie", ne-a explicat Andrea Celada. Toate sortimentele de ciocolată sunt ambalate special pentru a fi făcute cadou familiei, partenerilor de afaceri, colegilor sau prietenilor. Lăsaţi-vă sedus!...

×
Subiecte în articol: ciocolata gastronomie