x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV Chef Cătălin Scărlătescu a oferit aseară cuțitul de aur. Diseară se dă ultima luptă pentru amuletă a sezonului: e pus la bătaie seiful! Chefi la cuțite, lider de audiență

Chef Cătălin Scărlătescu a oferit aseară cuțitul de aur. Diseară se dă ultima luptă pentru amuletă a sezonului: e pus la bătaie seiful! Chefi la cuțite, lider de audiență

de Redacția Jurnalul    |    02 Mai 2023   •   16:30
Chef Cătălin Scărlătescu a oferit aseară cuțitul de aur.  Diseară se dă ultima luptă pentru amuletă a sezonului: e pus la bătaie seiful! Chefi la cuțite, lider de audiență

Ieri seară, la Chefi la cuțite, Cătălin Scărlătescu i-a acordat cuțitul de aur lui Dumitru Paul Tudosescu, concurentul de 39 de ani care l-a impresionat cu preparatul său. În această seară, se dă lupta supremă din ringul amuletei! Jurații își măsoară forțele doar între ei: se întrec pentru a câștiga seiful în care se află o surpriză ce dă și mai multă greutate mizei.

Ediția de aseară Chefi la cuțite a fost lider de piață pe toate targeturile. Difuzată de Antena 1 aseară, în intervalul 20:30 – 23:31, emisiunea a obținut, pe tronsonul publicului comercial cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, o audiență medie de 7.8 puncte de rating și o cotă de piață de 25.8%, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra 5 puncte de rating și o cotă de piață de 16.5%. Și la orașe, emisiunea a fost prima opțiune a telespectatorilor, cu 7.3 puncte de rating și 19.7% cotă de piață, Pro TV situându-se pe locul secund, cu 5.1 puncte de rating și 13.8% cotă de piață. Chefi la cuțite și-a menținut supremația și la nivel national, obținând 7.3 puncte de rating și 20.2% cotă de piață, în timp ce Pro TV a înregistrat 5.2 puncte de rating și 14.2% cotă de piață. În minutul de aur 21:37, emisiunea a fost urmărită de peste 1,7 milioane de telespectatori.

          Aseară, Chef Cătălin Scărlătescu a găsit concurentul potrivit pentru cuțitul său de aur: Dumitru Paul Tudosescu are 39 de ani și lucrează în Anglia ca Head Chef. Cu o poveste de viață care îi dovedește puterea de a o lua de la capăt, Paul a început să lucreze în bucătărie la doar 14 ani. El este cel care l-a impresionat cu preparatul său pe Chef Scărlătescu: Paul a gătit prepeliță în 3 feluri cu piure de zmeură și piure de ceapă caramelizată. ”A reușit să facă niște combinații de gust spectaculoase. Are un background profesional frumos. Iar faptul că a reușit să iasă din bula problemelor personale mă face să cred că este un mare luptător. Dacă știe să gătească și este și luptător înseamnă că trebuie să facă parte din echipa mea”, a declarat Cătălin Scărlătescu. ”Voi lupta în această competiție cu toate forțele!”, l-a asigurat Paul.

          Tot aseară, Chef Sorin Bontea a înregistrat o nouă victorie importantă în ringul amuletei: la întrecerea care a avut ca temă crearea unui preparat potrivit pentru un anumit tip de vin, farfuria preparată de el a fost cea preferată de Ruby, artista invitată la degustare. Astfel, Chef Bontea a câștigat o amuletă cu un avantaj introdus în premieră în competiția acestui sezon: concurenții echipelor adverse trebuie să rostească ”Nu trebuie să...” înainte de fiecare propoziție pe parcursul întregii probe.

           În seara aceasta, se dă ultima luptă pentru amuletă: Chefii se întrec pentru a câștiga seiful! De aceea va rămâne neocupat cel de-al patrulea banc de lucru: jurații își măsoară forțele doar între ei. Este bătălia supremă, o premieră a sezonului 11 Chefi la cuțite, care a schimbat regulile la capitolul amuletelor. Astfel, în acest sezon, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut un al patrulea adversar la fiecare întrecere, degustarea fiind făcută de câte un invitat celebru. Amuletele câștigate de ceilalți competitori au fost depuse în seiful care a devenit o nouă țintă pentru Chefi. Așadar, diseară se va decide câștigătorul seifului, în care se află amuletele obținute de Roxana Blenche și Marian Cernat - plus o surpriză care face ca această miză să aibă și mai multă greutate. Fiind vorba de un premiu atât de important, degustarea o va face un Chef: Patrizia Paglieri vine să aleagă farfuria demnă de seiful sezonului 11. Cine va obține mult râvnita victorie telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 și pe AntenaPLAY în această seară, de la 20:30.

 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

Sursa: Kantar Media            

Copyright: ARMADATA S.R.L.                     

Date prelucrate de către departamentul Research Antena Group                     

Analiza este făcută pe target-urile 21-54 Urban, Urban și Național

Perioada 1 mai 2023

 

×