x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Jurnalul TV WRS şi Emilian, din nou travesti la Te cunosc de undeva! „Când am auzit că trebuie să mă epilez din cap până în picioare, m-am speriat!”

WRS şi Emilian, din nou travesti la Te cunosc de undeva! „Când am auzit că trebuie să mă epilez din cap până în picioare, m-am speriat!”

de Redacția Jurnalul    |    12 Mai 2023   •   19:00
WRS şi Emilian, din nou travesti la Te cunosc de undeva! „Când am auzit că trebuie să mă epilez din cap până în picioare, m-am speriat!”

După ce săptămâna trecută, transformarea în trupa Valahia şi interpretarea piesei Banana l-a pus în mare dificultate pe WRS, ajungând până în punctul în care a declarat râzând că suferă de „depresie muzicală”, săptămâna aceasta a venit rândul lui Emilian să fie de-a dreptul terorizat de personajul în oglindă pregătit de ruletă pentru cea de-a şaptea gală Te cunosc de undeva!, difuzată sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1.

Au primit de fiecare dată cu mare bucurie provocările ruletei, oricât de grele s-au dovedit a fi ele şi au reuşit personaje memorabile, care cu siguranţă vor intra în istoria transforming show-ului de la Antena 1. Însă anumite personaje reuşesc să îi scoată cu totul din zona de confort, aşa cum a fost şi cazul transformării în Thalia – Rosalinda. Pe cât de mult s-a bucurat WRS de personaj, pe atât de supărat a fost Emilian: „Când am văzut cum trebuie să mă îmbrac, când am văzut că trebuie să fiu iar < delfin >, să mă epilez din cap până în picioare, să fiu cu buricul gol... m-am speriat!”, a mărturisit artistul.

Cum s-au descurcat cei doi cu cea mai nouă provocare venită din partea ruletei, dar şi momentele celorlalţi concurenţi vor putea fi urmărite sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1. Până atunci însă, cei de acasă îşi pot vota în continuare transformarea favorită din cea de-a şasea gală pentru Premiul de Popularitate din marea finală pe vot.a1.ro. După difuzarea galei pe TV, Zarug îi invită pe telespectatori în backstage-ul show-ului ca să urmărească un nou episod exclusiv online Te cunosc de undeva! After Party, pe AntenaPLAY.

×
Subiecte în articol: Te cunosc de undeva! WRS