x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Brigitte Sfăt, mesaj pe Facebook despre căsătoria cu Ilie Năstase

Brigitte Sfăt, mesaj pe Facebook despre căsătoria cu Ilie Năstase

27 Iun 2017   •   11:36
Brigitte Sfăt, mesaj pe Facebook despre căsătoria cu Ilie Năstase

În urmă cu doar câteva zile, Brigitte Sfăt a postat pe Facebook un mesaj în care îi spunea soţului ei că, deşi îl iubeşte, el a făcut-o să sufere ca un câine şi să se simtă ca o cârpă. La scurt timp, Ilie Năstase i-a oferit un cadou fabulos: un apartament cu vedere la mare. Brigitte Sfăt a vorbit deschis despre relaţia ei cu Ilie Năstase, scrie ziarulring.ro.

"Soțul meu se temea că aș avea vreun iubit secret și atunci, pentru a-i sfărâma orice astfel de suspiciune, am vrut să-i fac o demonstrație publică a sentimentelor mele.  (…)

În momentul de față, îmi doresc să nu mai fac sacrificii, pentru că nu există sacrificii de dragul iubirii. (...) Mi-am dat seama că mama, atunci când m-a făcut, m-a făcut singură, și când o să mor, o să mor singură. Nu am judecat așa până anul trecut în noiembrie. Viața m-a făcut să înțeleg că ziua de astăzi îmi aparține. Ziua de mâine îi aparține lui Dumnezeu.

Cu scrisoarea deschisă pe care i-am trimis-o lui Ilie cred că i-am spulberat orice suspiciune. Toată lumea cunoaște povestea noastră și știe că am suferit foarte mult anul trecut. I-am spulberat orice suspiciune ar fi avut", a declarat Brigitte Sfăt la o televiziune.

×
Subiecte în articol: ilie năstase brigitte sfat