x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Invidie în fotbal. Cristiano Ronaldo era obsedat de salariul lui Lionel Messi

Invidie în fotbal. Cristiano Ronaldo era obsedat de salariul lui Lionel Messi

de Anastasia Paul    |    26 Ian 2023   •   19:30
Invidie în fotbal. Cristiano Ronaldo era obsedat de salariul lui Lionel Messi
Sursa foto: Hepta

Pe vremea când evolua la Real Madrid, Cristiano Ronaldo era obsedat de salariul lui Lionel Mesi de la FC Barcelona.

El nu s-a sfiit astfel să-l întrebe pe președintele de atunci al clubului FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, la o ceremonie de decernare a premiilor, cu cât îl plătea pe jucătorul argentinian. Acesta i-a replicat scurt „Nu pot să-ți spun, dar este mai mult decât dublu față de cât îți plătește ție Real Madrid”, potrivit publicației spaniole El Mundo, citată de indianexpress.com. 

La scurt timp după această conversație, Ronaldo avea să plece de la Real Madrid la Juventus, un transfer în valoare de 100 de milioane de lire sterline. În cele din urmă, s-a întors la Manchester United în 2021, înainte de rezilierea reciprocă a contractului anul trecut, pentru a se aflătura clubului Al Nassr din Arabia Saudită.

În urmă cu câteva zile, au apărut informații că există tensiuni între Ronaldo și agentul său Jorge Mendes. Frustrările sale par că au apărut în 2022, din cauza lipsei de opțiuni, atunci când a vrut să se transfere. Deși mutarea la Al Nassr părea o ușă deschisă, Ronaldo a decis să aștepte, în speranța că va putea să evolueze la un club european. Se pare că nu a fost niciun agent implicat oficial în înțelegerea cu Al Nassr.

Potrivit The Athletic, „Mendes a sunat la Real Madrid de mai multe ori în timpul verii pentru un transfer al lui Ronaldo, dar nu a venit nicio propunere de a-l aduce înapoi. Alte cluburi de top au respins invitațiile de a-l accepta pe Ronaldo, chiar și atunci când li s-a spus că United ar putea fi dispus să-i acopere cea mai mare parte din salariul pentru acest sezon.”

×