x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ce a rămas din palatul de la Izvorani în care a locuit Irinel Columbeanu: ”Au fost multe amintiri frumoase"

Ce a rămas din palatul de la Izvorani în care a locuit Irinel Columbeanu: ”Au fost multe amintiri frumoase"

de Redacția Jurnalul    |    19 Oct 2023   •   20:00
Ce a rămas din palatul de la Izvorani în care a locuit Irinel Columbeanu: ”Au fost multe amintiri frumoase"
Sursa foto: spynews.ro

Unul dintre cei mai bogați români a fost, cu siguranță, Irinel Columbeanu. El și-a pierdut însă toată averea și acum locuiește într-un azil.

Din cauza problemelor financiare și-a pierdut afacerile și averea. 

Vila imensă pe care a construit-o la Izvorani, cu piscină interioară și exterioară și obiecte scumpe, este acum în paragină, are pereții dărâmați și geamurile sparte. Proprietatea a fost luată de bancă deoarece nu a reușit să-și achite datoriile. 

În urmă cu 3 ani, casa a luat foc. Incendiul ar fi izbucnit de la subsol, unde era organizată o petrecere de Halloween.

”Au fost multe amintiri frumoase în această casă. Dacă această casă a dispărut, nu înseamnă că a dispărut și din mintea mea, sau a fiicei mele, Irina. Am realizat că s-a întâmplat asta în Sâmbăta Morților, de Halloween. Amenajarea a fost aleasă de constructorul și arhitectul casei, și cu mine. Ferestrele au ars în totalitate, nu a mai rămas nimic din ele”, spunea Irinel Columbeanu, în urmă cu trei ani, la Xtra Night Show.

Irinel Columbeanu s-a mutat la azil, deși are numai 66 de ani, și plătește circa 3.000 de lei pe lună pentru cazare și masă. El spune acum că nu regretă nimic din ce s-a întâmplat și vrea să mai scrie o carte, potrivit spynews.ro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: izvorani irinel columbeanu