x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Violeta Bănică, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, este mândră de fratele ei: "Mă uit şi îmi zic "şi eu vreau să fiu aşa""

Violeta Bănică, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, este mândră de fratele ei: "Mă uit şi îmi zic "şi eu vreau să fiu aşa""

de Redacția Jurnalul    |    21 Aug 2023   •   17:30
Violeta Bănică, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, este mândră de fratele ei: "Mă uit şi îmi zic "şi eu vreau să fiu aşa""
Sursa foto: Instagram/Andreea Marin

Violeta Bănică este mândră de fratele ei, Ștefănel, dar este și recunoscătoare pentru părinții săi care o iubesc și o susțin.

"Nu am ce să îi reproşez, sunt doar plină de iubire". Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, mândră de fratele ei: "Mă uit la el şi îmi zic "vreau să fiu și eu aşa"

"Ștefănel a ales să se ducă pe actorie şi pe muzică. Sunt foarte mândră de el, pentru că ştiu, de atâta timp, că a vrut să facă acest lucru, doar că era foarte timid când era mic. A început cu lecţii de canto şi pur şi simplu l-am văzut crescând și evoluând, și acum să îl văd pe scenă, să văd că scoate piese, îmi unge inima. Sunt atât de mândră de el! Este unul din prietenii mei cei mai buni şi este o persoană la care mă uit şi îmi zic "şi eu vreau să fiu aşa", pentru că mă uit cât de mult a putut să crească, să evolueze şi să treacă de anumite limite pe care le avea. Nu am ce să îi reproşez, sunt doar plină de iubire", a explicat fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., în emisiunea "Întâlnire cu arta".

Totodată, Violeta spune că părinții ei o iubesc și o susțin.

"Ambii mei părinți mi-au spus același lucru: Noi vedem că ești un copil special, te iubim din tot sufletul și te susținem în orice vrei să faci". Și pentru asta îi iubesc și îi apreciez atât de mult. Am doi părinți brilianți, pur și simplu. Sunt atât de mândră să fiu fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin. Sunt doi oameni puternici, sunt doi oameni frumoși și sunt aici lângă mine oricând am nevoie”, conchide aceasta. 

Violeta Bănică are 15 ani și vrea să studieze Dreptul în străinătate.

 

×