x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Pepe, Alina Eremia, CRBL, Dorian Popa și Dan Negru încearcă să joace kendama, pe scena de la “Next Star”

Pepe, Alina Eremia, CRBL, Dorian Popa și Dan Negru încearcă să joace kendama, pe scena de la “Next Star”

02 Mar 2017   •   13:48
Pepe, Alina Eremia, CRBL, Dorian Popa și Dan Negru încearcă să joace kendama, pe scena de la “Next Star”

Joi, 2 martie, de la ora 20,30, pe scena de la “Next Star” va avea loc o demonstrație de kendama, care va fi susținută de Ștefan, un copil în vârstă de nouă ani, în fața celor patru jurați ai show-ului prezentat de Dan Negru.

Kendama este un fenomen mondial. Este jucăria cu care nu te joci! Mă bucur că această generație a descoperit kendama!”, a spus CRBL, de la masa juriului.

Și, pentru a le demonstra tuturor cât de greu este, de fapt, să te joci cu kendama, Pepe, Alina Eremia, Dorian Popa și CRBL se ridică de la masa juriului și, pe scenă, alături de Dan Negru vor încerca să facă mai multe mișcări cu această jucărie tradițională japoneză. Iar încercările lor vor continua la masa juriului, dar și în pauze, pe parcursul întregii zile de filmare.

Cum vor aprecia jurații demonstrația lui Ștefan și ce cadou va primi acesta din partea lui CRBL, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 2 martie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție “Next Star”, prezentată de Dan Negru.

 

×
Subiecte în articol: kendama