x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Frumos si sanatos Efort minim, efect maxim – 2 antrenamente de doar 5 minute pentru tot corpul

Efort minim, efect maxim – 2 antrenamente de doar 5 minute pentru tot corpul

de Andreea Sava    |    24 Ian 2017   •   02:00
Efort minim, efect maxim – 2 antrenamente de doar 5 minute pentru tot corpul
Sursa foto: andreeasava.ro

Nu, nu este nevoie să stai toată ziua la sală ca să arăți decent. Oricine poate, important este să-și dorească. Plus că, să faci un minimum de mișcare este o chestie de sănătate. Și sigur te vei simți mai bine, chiar după primele zile. Garantez!

Nu, nu trebuie să petreci ore la sală, așa cum spuneam, poți să faci 5 minute de mișcare în fiecare seară, în timp ce te uiți la tv. Indiferent cât de ocupat ești, 5 minute din cele 1.440 câte are o zi oricine poate să-și rupă. Sunt convinsă de asta.

Eu nu mă duc la sală. Fiindcă n-am timp. Dar asta nu este o scuză să nu fac mișcare. Fac și când sunt obosită, și când sunt bolnavă, am făcut și a doua zi după ce m-am operat la picioare. Mai rămăseseră suficiente părți ale corpului de folosit. :))

Antrenează-ți tot corpul în doar 5 minute

Desigur că vorbesc despre un minimum de mișcare. Cu cât mai multă faceți, cu atât mai bine. Vreau doar să demonstrez că se poate și în 5 minute, fără măcar să ieși din casă și fără niciun fel de echipament suplimentar.

Citește articolul complet, pe andreeasava.ro

×
Subiecte în articol: andreea sava