x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă 7 alimente care alungă insomnia

7 alimente care alungă insomnia

20 Iul 2013   •   22:16
7 alimente care alungă insomnia
Sursa foto: sursa foto: sfatulparintilor.ro

 Fie ca avem copii mici, sau mari, probleme la job sau in familie, dificultati financiare sau in relatii, toti am trait acele nesfarsite minute de cosmar cand nu poti sa adormi oricat de obosit ai fi, si te foiesti de pe o parte pe alta in bezna ore in sir calculand cate minute de somn ai mai prinde daca ai adormi CHIAR ACUM. Ca sa nu mai treci prin asa ceva, expertii de la Woman’s Day iti recomanda cateva alimente care alunga insomnia si o sa-ti aduca un somn odihnitor.

Migdalele – “Migdalele contin magneziu, ceea ce ajuta nu numai la somn, dar si la relaxarea muschilor. In plus, contin proteine, ceea ce ajuta la mentinerea stabila a nivelului glicemiei in timpul somnului si te ajuta sa adormi comutand organismul din ciclul alert, sustinut de adrenalina, in ciclul odihna si digestie.”, spune un specialist in oboseala cronica. Asadar, inainte de culcare, rontaie o mana de migdale ca sa iti ajuti corpul sa se relaxeze.
Ceaiul – O cana de ceai cald de musetel este un stravechi remediu natural pentru insomnie. Ceaiul verde e bun si el, deoarece contine teanina, care induce somnul. Totul e sa gasesti ceai verde decofeinizat, ca sa nu contracareze efectul substantei somnifere.
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

×
Subiecte în articol: insomnie