x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Viaţă sănătoasă Terapii complementare Studiile științifice au relevat: acești sâmburi sunt mai eficienți în tratarea cancerului decât chimioterapia

Studiile științifice au relevat: acești sâmburi sunt mai eficienți în tratarea cancerului decât chimioterapia

24 Dec 2015   •   16:00
Studiile științifice au relevat: acești sâmburi sunt mai eficienți în tratarea cancerului decât chimioterapia

Suplimentele și produsele farmaceutice au devenit extrem de populare, fiind consumate de oameni din întreaga lume care își doresc să prevină diverse probleme de sănătate. Totuși, în majoritatea cazurilor, cele mai bune soluții vin din mijlocul naturii.

Jurnalul Medical Britanic a realizat un studiu despre chimioterapie, care a arătat că acest tratament nu este atât de eficient pe cât s-ar crede. Ba chiar mai mult, în unele cazuri le reduce pacienților șansele de a supraviețui, informează HealthyFoodHouse.com.

Dr. Hardin B. Jones, profesor la Universitatea Berkley din California, a demonstrat că remediile naturale sunt mult mai eficiente. Mai exact, doctorul a colaborat cu specialiștii de la Universitatea din Kentucky și a ajuns la concluzia că extractul din sâmburi de struguri poate fi folosit în tratamentul leucemiei și a mai multor tipuri de cancer.

Rezultatele cercetării au arătat că sâmburii de struguri distrug 76% din celulele canceroase în doar 48 de ore, datorită conținutului ridicat de JNK (proteină care distruge celulule bolnave).
 

×