x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Film Tom Cruise a venit cu elicopterul la premiera „Top Gun: Maverick”

Tom Cruise a venit cu elicopterul la premiera „Top Gun: Maverick”

05 Mai 2022   •   23:30
Tom Cruise a venit cu elicopterul la premiera „Top Gun: Maverick”

Premiera mondială a filmului „Top Gun: Maverick” a fost una plină de vedete, iar Tom Cruise a sosit cu elicopterul la Teatrul Lowry de la baza navală North Island din San Diego, scrie CNN.

Filmul vine la mai bine de trei decenii de la „Top Gun”, original din 1986, iar Cruise a fost încântat să arate publicului noul film.

„Vrea cineva să vadă un film într-un cinematograf? Haideți să o facem!”, a spus el mulțimii. „Haideți să aprindem focurile și să dăm cu piciorul la cauciucuri”.

Cruise joacă din nou rolul pilotului locotenent Pete „Maverick” Mitchell în filmul care va avea premiera în cinematografe pe 27 mai.

În distribuție mai sunt Jon Hamm, Miles Teller, Glen Powell și Jennifer Connelly, ei fiind prezenți la premieră. Filmul este regizat de Joseph Kosinski.

Filmul îl va arăta pe Maverick confruntându-se cu sentimentul de vinovăție după moartea în zbor a celui mai bun prieten al său și Nick „Goose” Bradshaw, care a fost interpretat de Anthony Edwards. Teller îl interpretează pe fiul adult al lui Bradshaw, Bradley „Rooster” Bradshaw.

De asemenea, din distribuție mai fac parte Monica Barbaro, Jay Ellis, Lewis Pullman, Greg Tarzan Davis și Danny Ramirez.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Tom Cruise