x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Doi ani fără Michael

Doi ani fără Michael

26 Iun 2011   •   21:00
Doi ani fără Michael

Au trecut doi ani de la moartea re­ge­lui muzicii pop, Michael Jackson, iar fanii din mai multe orase ale lumii au aratat sambata, 25 iunie, ca nu l-au uitat pe marele cantaret, disparut dintre noi la varsta de 50 de ani, din cauza unui stop cardiac, suferit ca urmare a unei supradoze de sedative.

Unul dintre fratii lui Michael, Jermaine, a sustinut vineri un concert-tribut in memoria lui Michael, in cadrul celei de-a XII-a editii a Indian International Film Awards, la To-

ronto (Canada), informeaza site-ul huffingtonpost.com, citat de Media­fax. Imbracat intr-o tinuta specifica lui Michael, fostul component al trupei Jackson 5 a interpretat hituri ale fratelui sau, inclusiv "Scream", "Wanna Be Startin’ Somethin" si "Can You Feel It". "Acesta este un moment special, pentru ca este un tribut dedicat fratelui meu", a spus Jermaine, inainte ca artistul indian Sonu Nigam sa interpreteze "This is It", un cantec pe care acesta din urma l-a scris dupa moartea lui Michael Jackson. Fanii au dus flori la mausoleul cantaretului din Forest Lawn Memorial Park (langa Los Angeles) si la fosta resedinta a megastarului, iar in Beverly Hills s-a organizat o li­citatie in care au fost vandute obiecte apartinand mai multor artisti renumiti, intre care celebra jacheta de piele, in culorile rosu si negru, pe care Michael Jackson a purtat-o in "Thriller".

×
Subiecte în articol: michael jackson comemorare fun