x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop. 4 semne zodiacale care consideră umorul sexy

Horoscop. 4 semne zodiacale care consideră umorul sexy

06 Mai 2019   •   15:59
Horoscop. 4 semne zodiacale care consideră umorul sexy

Simțul umorului însemnă mult mai mult pentru unele semne zodiacale decât pentru altele, iar acest lucru este vizibil când vine vorba de modul în care iubesc, după cum scrie Your Tango.

În astrologie, există semne zodiacale cărora nu le pasă de umor, pentru că preferă să fie mai serioase. În schimb, pentru altele simțul umorului este foarte important.

Patru semne zodiacale care găsesc umorul sexy:

1. Gemeni

Gemenii întotdeauna o să caute ceva distractiv de făcut. Se plictisesc repede, ceea ce înseamnă că trebuie să fie mereu ceva interesant de făcut sau de discutat. Dacă vrei să atragi pe cineva aflat sub acest semn zodiacal, trebuie să ai simțul umorului.

2. Leu

Leii iubesc petrecerile și le place să fie în centrul atenției. Nu poți să oprești un Leu din a se distra. În plus, aceștia sunt atrași de persoanele care au simțul umorului foarte dezvoltat.

3. Săgetător

Săgetătorii sunt cunoscuți pentru simțul umorului, acesta fiind și modul în care trec peste probleme și peste situații care nu îi fac să se simtă confortabil. Drumul cel mai scurt către inima unui Săgetător este umorul.

4. Vărsător

Chiar dacă nu pare că apreciază umorul, Vărsătorii iubesc persoanele care îi fac să iasă din gândurile lor și îi fac să râdă.

×
Subiecte în articol: horoscop umor relaţii simtul umorului