x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop 5 zodii își exprimă dragostea prin umor

5 zodii își exprimă dragostea prin umor

de Moira Dună    |    26 Iul 2024   •   21:15
5 zodii își exprimă dragostea prin umor

Cinci semne zodiacale își exprimă dragostea prin glume, mai mult sau mai puțin amuzante!

Săgetător
De la talentul de a face cele mai amuzante fețe până la impresiile lor de celebrități, Săgetătorii sunt cei mai plini de umor atunci când sunt îndrăgostiți. Își vor bate joc în mod constant de tine până când te-au enervat. Ei nu văd dragostea ca pe ceva de luat în serios, ci ca pe ceva care să o lase să crească prin vivacitate și râs.

Gemeni
Fiind unul dintre cele mai inocente semne răutăcioase, Gemenii adoră să facă farse oamenilor pe care îi iubesc. Pregătește-te dacă ești genul care se sperie ușor. Dacă ești deschis să îmbrățișezi numeroasele lor scheme, te vor iubi și mai mult.

Berbec
De la glume jucăușe la porecle hilare, Berbecii își arată dragostea pentru tine prin umor crud. Îți poți da seama că se simt confortabil în preajma ta atunci când au încredere că nu vei lua nimic personal. Le place mult, au cea mai autentică aură și nu se dau înapoi de la o glumă bună și curată.

Leu
O fuziune între tovarășii lor de foc, Leilor  îi place să râdă cu tine când sunt îndrăgostiți. Dacă te adoră, așteaptă-te să fii culmea glumelor lor. De asemenea, poți conta pe ei pentru a face umor curat deoarece intențiile lor nu vor fi niciodată să rănească sentimentele nimănui.

Vărsător
Vărsătorul adoră să fie într-o relație care se simte și ca o prietenie. Așadar, pregătește-te pentru glume hilare și mesaje lungi. A fi îndrăgostit face ca acest semn de aer să se simtă super amețit. Deci, nu fi surprins dacă râzi mult mai mult decât ar trebui. Sunt logici și tocilari, așa că așteaptă-te ca multe dintre glumele lor să fie incredibil de identificabile, potrivit collective.world.
 

×
Subiecte în articol: zodii dragoste umor