x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport eXtrasport Ronaldo blochează dezvăluirea publică a dosarelor poliției din Las Vegas privind o acuzație de viol

Ronaldo blochează dezvăluirea publică a dosarelor poliției din Las Vegas privind o acuzație de viol

09 Dec 2021   •   10:00
Ronaldo blochează dezvăluirea publică a dosarelor poliției din Las Vegas privind o acuzație de viol

Cristiano Ronaldo este implicat într-o dispută referitoare la libertatea presei cu publicația The New York Times, în legătură cu accesul la dosarele Departamentului de Poliție Metropolitană din Las Vegas (LVMPD), care a investigat o acuzație de viol din urmă 12 ani, suspect fiind chiar portughezul.

Jucătorul lui Manchester United și al Portugaliei se opune cererii recente a NY Times de a obține dosarele, deoarece avocatul acuzatorului ar fi oferit informații confidențiale în dosarul anchetat de LVMPD, în 2018, în încercarea, fără succes, de a-i determina să redeschidă cazul. Materialul disputat se află în dosar.

„Există motive întemeiate pentru a interzice divulgarea dosarului de investigație al LVMPD, deoarece conține documente și comunicări furate, etichetate ca fiind protejate de privilegiul avocat-client, pe care reclamanta le-a obținut în mod necorespunzător de la un presupus hacker cibernetic, de la care avocatul ei a cerut în mod specific comunicări privilegiate avocat-client ", a susținut Ronaldo în documentele înaintate instanței în această lună, conform theathletic.com.

„Reclamanta a prezentat apoi documentele furate la LVMPD în sprijinul cererii sale ca LVMPD să redeschidă o investigație veche de zece ani, pentru a-l urmări în justiție pe pârât."

LVMPD nu a redeschis cazul.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cristiano ronaldo