x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Aitor Karanka: "După decizia UEFA, returul cu Barça trece în plan secund!"

Aitor Karanka: "După decizia UEFA, returul cu Barça trece în plan secund!"

03 Mai 2011   •   10:23
Aitor Karanka: "După decizia UEFA, returul cu Barça trece în plan secund!"
Sursa foto: /AFP

Antrenorul secund al echipei Real Madrid, Aitor Karanka, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că semifinala retur a Ligii Campionilor de marţi, de la Barcelona, a trecut în "plan secund", după decizia UEFA de a respinge memoriul grupării madrilene, informează AFP.

"După decizia UEFA, tot ceea ce contează la meci trece în alt plan. În fotbal există valori. Meciul de marţi trece în plan secund. Însă, în ciuda tuturor, noi suntem Real Madrid, avem un blazon. Real Madrid va face faţă aşa cum a făcut în 109 ani de istorie. Astăzi, UEFA nu a sancţionat ceva ce trebuia sancţionat conform regulamentului. Am văzut imagini cu jucătorii Barcei care nu au respectat regulile de fair-play, cu insulte rasiste şi doi jucători ai Realului care nu au făcut nimic şi care nu vor fi în teren (n.n. - Pepe şi Sergio Ramos). (...) Nu fac declaraţii contra UEFA, sunt lucruri care pot fi verificate. Real Madrid va face totul până la capăt", a spus secundul lui Jose Mourinho.

Comisia de Disciplină a UEFA a respins, luni, la Nyon, memoriul depus de Real Madrid împotriva Barcelonei pentru "conduită antisportivă repetată" şi plângerea catalanilor privind comentariile tehnicianului Jose Mourinho de după meciul din 27 aprilie. Luni, UEFA a apreciat că nu a existat o strategie stabilită de jucătorii Barcelonei pentru a provoca. În cazul lui Pepe, cartonaşul roşu este menţinut, astfel că acesta este suspendat pentru semifinala retur de marţi, de pe Camp Nou.

Meciul FC Barcelona - Real Madrid din manşa secundă a semifinalelor Ligii Campionilor va avea loc, marţi, de la ora 21:45. În tur, Barça a câştigat pe "Bernabeu" cu scorul de 2-0.

×