x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Barça a câştigat al treilea titlu consecutiv în Spania! - video

Barça a câştigat al treilea titlu consecutiv în Spania! - video

12 Mai 2011   •   09:21
Barça a câştigat al treilea titlu consecutiv în Spania! - video
Sursa foto: /EPA

FC Barcelona a câştigat campionatul Spaniei pentru a treia oară consecutiv şi pentru a 21-a oară în istorie după ce a remizat, miercuri seară, în deplasare, la Valencia, scor 1-1, pe terenul celor de la Levante, în etapa a XXXVI-a a Primerei Division. Barça a devenit campioană chiar de ziua lui Andres Iniesta, care a împlinit 27 de ani.

Cu două etape înainte de final, Barça are 92 de puncte, cu şase mai multe faţă de următoarea clasată, Real Madrid, şi, deşi matematic poate fi ajunsă de marea rivală, catalanii au avantajul meciurilor directe: 5-0 la Barcelona şi 1-1 la Madrid.

Barça a deschis scorul în minutul 28 prin Keita iar gazdele au egalat 13 minute mai târziu prin Caicedo, care a profitat de o mare eroare a lui Gerard Pique.

Barcelona lui Josep Guardiola este prima echipă spaniolă care cucereşte trei titluri la rând după "dream team"-ul antrenat de Johan Cruyff, câştigătoare a patru titluri în perioada 1991-1994.

Messi şi compania pot obţine un nou titlu în acest sezon, catalanii urmând să joace pe 28 mai, la Londra, finala Ligii Campionilor împotriva lui Manchester United.

Vezi cum s-au bucurat după meci jucătorii Barcelonei

 


×