x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Barcelona, doar remiză la Gijon

Barcelona, doar remiză la Gijon

13 Feb 2011   •   11:11
Barcelona, doar remiză la Gijon
Sursa foto: /Reuters

FC Barcelona a întrerupt seria de victorii consecutive în campionatul spaniol la 16, echipa catalană nereuşind aseară decât un rezultat de egalitate, 1-1, în partida disputată în deplasare cu Sporting Gijon, în cadrul etapei a 23-a din Primera Division.

Gazdele au deschis scorul după un sfert de oră de joc, prin David Barral, Barca reuşind să egaleze în finalul meciului, prin David Villa (min.80), atacantul format la Gijon lobându-l pe portarul lui Sporting, după o pasă perfectă a lui Lionel Messi.

Barcelona, liderul clasamentului, a pierdut astfel două puncte preţioase în lupta pentru titlul de campioană, marea sa rivală, Real Madrid, având acum şansa să reducă diferenţa la cinci puncte, dacă va reuşi să se impună azi pe terenul lui Espanyol.

"Dacă suntem Barca asta nu înseamnă că trebuie să câştigăm mereu. Nu suntem invincibili, putem pierde sau termina la egalitate. Un punct nu ne mulţumeşte, iar atunci când nu reuşim să câştigăm, rezultatul nu este unul bun", a declarat antrenorul Pep Guardiola la conferinţa de presă de după meciul de la Gijon.

×
Subiecte în articol: fc barcelona fotbal international