x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Guardiola: "Suntem norocoşi că avem un jucător ca Messi!"

Guardiola: "Suntem norocoşi că avem un jucător ca Messi!"

28 Apr 2011   •   10:22
Guardiola: "Suntem norocoşi că avem un jucător ca Messi!"
Sursa foto: /Reuters

Tehnicianul echipei FC Barcelona, Josep Guardiola, a refuzat să comenteze declaraţiile lui Jose Mourinho după meciul cu Real Madrid, câştigat de catalani, scor 2-0, în semifinalele Ligii Campionilor, el preferând să-şi felicite jucătorii şi în special pe Lionel Messi, informează AFP.

"Am făcut un meci foarte bun. Am controlat toate contrele lor. Este un rezultat foarte bun, trebuie să-mi felicit jucătorii. Este un mare noroc să avem un jucător precum Messi. Are doar 23 de ani şi este deja al treilea cel mai bun marcator din istoria Barcelonei. Este enorm!", a declarat Guardiola, care a precizat că echipa sa nu se consideră calificată în finală.

FC Barcelona a învins, miercuri, pe arena Santiago Bernabeu, cu scorul de 2-0, echipa Real Madrid, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor, ambele goluri ale meciului fiind marcate de Lionel Messi în minutele 76 şi 86.

Din minutul 61, Real Madrid a evoluat cu un jucător mai puţin în urma eliminării lui Pepe. De asemenea, la faza din minutul 61 a fost trimis în tribună şi antrenorul Realului, Jose Mourinho.

×