x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mircea Lucescu: Ne vom juca şansele până la capăt!"

Mircea Lucescu: Ne vom juca şansele până la capăt!"

06 Apr 2011   •   11:26
Mircea Lucescu: Ne vom juca şansele până la capăt!"

Antrenorul lui Şahtior Doneţk, Mircea Lucescu, a declarat, marţi, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu FC Barcelona din prima manşă a sferturilor Ligii Campionilor că îşi doreşte ca echipa sa să obţină un rezultat care să îi ofere şanse de calificare în retur, informează AFP.

"Sunt două meciuri de jucat, este imposibil să prevezi un rezultat contra Barcelonei. Vom încerca să jucăm acest meci pentru a avea în retur şansele noastre de calificare. Şahtior este echipa care a progresat cel mai mult în ultimii ani, în fiecare an am obţinut ceva. Este un moment important faptul că am ajuns în sferturi şi este important să consolidăm acest rezultat. Cunoaştem bine pe Barcelona, am jucat în trei meciuri, am pierdut de ori, în parte din cauza arbitrului. Barcelona este echipa favorită, dar noi ne vom juca şansele", a declarat Lucescu.

Tehnicianul român a adăugat că, în opinia sa, Barça este în acest moment cea mai puternică echipă din istoria fotbalului mondial.

Formaţia Şahtior Doneţk, la care fundaşul român Răzvan Raţ este anunţat titular, va întâlni, miercuri, în deplasare, pe FC Barcelona, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

×