x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Presa de la Barcelona exultă: "Wembley ne aşteaptă!"

Presa de la Barcelona exultă: "Wembley ne aşteaptă!"

04 Mai 2011   •   09:10
Presa de la Barcelona exultă: "Wembley ne aşteaptă!"

"Wembley ne aşteaptă!", a titrat cotidianul catalan Sport după calificarea echipei FC Barcelona în finala Ligii Campionilor, din 28 mai, de la Londra, ca urmare a eliminării formaţiei Real Madrid, în semifinalele competiţiei.

Cotidianul catalan notează că publicul de pe Camp Nou a scandat numele lui Eric Abidal, că antrenorul Josep Guardiola plângea şi că preşedintele Sandro Rosell "râdea cu gura până la urechi".

"Yes, yes, yes, we go to Wembley (Da, da, da, mergem pe Wembley)", a scris El Mundo Deportivo, care a subliniat că jucătorii catalani l-au ridicat în braţe pe Eric Abidal, primul semn al celebrării calificării în finală.

Marca a notat: "Nu s-a putut...şi mai mult decât atât, era imposibil!": "FC Barcelona va juca finala Ligii Campionilor în 28 mai pe Wembley!. Catalanii au remizat cu Real Madrid dar au câştigat în tur cu 2-0", a scris sursa citată.

"Adio cu onoare", a scris As, care a menţionat şi golul "polemic" anulat lui Higuain, când scorul era 0-0.

Echipa spaniolă FC Barcelona s-a calificat în finala Ligii Campionilor, după ce a terminat la egalitate, marţi, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), cu formaţia Real Madrid, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei.

×
Subiecte în articol: Liga campionilor real madrid fc barcelona