x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ziarul de casă al Realului a publicat o poză trucată în defavoarea Barçei!

Ziarul de casă al Realului a publicat o poză trucată în defavoarea Barçei!

28 Apr 2011   •   11:35
Ziarul de casă al Realului a publicat o poză trucată în defavoarea Barçei!
Sursa foto: /AS.com

Cotidianul AS, ziarul de casă al celor de la Real, încearcă din nou să deformeze realitatea în favoarea echipei madrilene. Astfel, ziariştii madrileni au publicat o poză "photoshopată" în dorinţa de a demonstra nevinovăţia lui Pepe la faza care a dus la eliminarea portughezului.

Astfel, cei de la AS au retuşat respectiva fotografie mutând mai jos piciorul cu care Pepe îl atacă pe Dani Alves, în noua imagine jucătorul Realului atingând mingea. Prin această metodă, AS vrea să-l scoată ţap ispăşitor pe germanul Wolfgang Stark, arbitrul meciului cu Barça din prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor, câştigat de echipa lui Pep Guardiola cu 2-0 prin "dubla" lui Leo Messi.

Concluzia ziariştilor de la AS este că Pepe a fost eliminat pe nedrept, decizia centralului cântărind decisiv în economia partidei.

Este pentru a doua oară în acest sezon când cei de la ziarul AS truchează o poză în defavoarea Barcelonei. După meciul de campionat al catalanilor cu Athletic Bilbao, scor 2-1, disputat în luna februarie, cotidianul madrilen a publicat o poză din care au "eliminat" un jucător care se afla pe aceeaşi linie cu Dani Alves la faza premergătoare golului marcat de David Villa, vrând astfel să demonstreze că a fost ofsaid.

×
Subiecte în articol: real madrid as fc barcelona