x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Sporturi Gabi Adrian Boitan și Sebastian Gima s-au calificat în turul 2 la turneul ITF M25 de la Naples, Florida

Gabi Adrian Boitan și Sebastian Gima s-au calificat în turul 2 la turneul ITF M25 de la Naples, Florida

de Redacția Jurnalul    |    22 Feb 2023   •   22:41
Gabi Adrian Boitan și Sebastian Gima s-au calificat în turul 2 la turneul ITF M25 de la Naples, Florida
Sursa foto: Federaţia Română de Tenis/Baylor Athletics University

Gabi Adrian Boitan și Sebastian Gima participă săptămâna aceasta la turneul de tenis ITF M25 de la Naples, Florida (SUA). Cei doi au trecut în turul doi al competiției, Boitan cu o victorie în două seturi, iar Gima profitând de abandonul adversarului său după un set.

Gabi Adrian Boitan are un debut de an perfect. Miercuri seara el a câștigat al 11-lea meci consecutiv, după ce în ultimele două săptămâni și-a adjudecat trofeele la Pal Coast, Florida și la Weston, Florida.

Boitan (23 ani, 639 ATP) l-a învins pe suedezul Jonathan Mridha (27 ani, 631 ATP) cu 6-1, 6-4. Românul , student în Statele Unite, a început anul pe locul 818, reușind să urce în ierarhie 178 de locuri.

Compatriotul său, stângaciul Sebastian Gima (20 ani, 534 ATP), favorit numărul 2 al competiției, a beneficiat de abandonul adversarului său, venezueleanul Ricardo Rodriguez, care s-a retras după primul set, câștigat de român la tiebreak.

El îl va întâlni în turul 2 pe americanul Kyle Kang (926 ATP).

(sursa: Mediafax)

×