x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Enel testează în premieră un sistem inovator de stocare a energiei pentru reţeaua feroviară din Rusia

Enel testează în premieră un sistem inovator de stocare a energiei pentru reţeaua feroviară din Rusia

29 Mai 2018   •   13:14
Enel testează în premieră un sistem inovator de stocare a energiei pentru reţeaua feroviară din Rusia

Enel S.p.A. a semnat un Acord de colaborare cu compania Joint Stock Company Russian Railways (RZhD), prin care se urmăreşte cooperarea în vederea dezvoltării unor sisteme inovatoare de stocare a energiei, ce vor fi instalate de-a lungul reţelei feroviare a Rusiei.

'Acest proiect este un exemplu excelent al modului în care valorificăm prezenţa noastră globală pentru a aduce tehnologii noi şi inovatoare în cele mai importante pieţe din întreaga lume. Anunţul de astăzi reprezintă un pas important pentru Enel în Rusia şi ne permite să continuăm diversificarea portofoliului de sisteme de stocare ce oferă soluţii personalizate pentru cerinţele specifice ale clienţilor şi ale pieţei. Este o plăcere să anunţăm această colaborare cu o companie importantă precum Căile Ferate din Rusia, cu care am avut o relaţie de colaborare valoroasă de-a lungul timpului', a declarat Francesco Starace CEO-ul şi directorul General Enel. 

Enel este cea mai mare companie integrată de utilităţi din Europa după capitalizarea de piaţă şi una dintre primele companii de electricitate de pe continent în ceea ce priveşte capacitatea instalată şi EBITDA raportat. 

Grupul Enel activează în peste 30 de ţări şi are o capacitate instalată netă de producţie de energie de circa 88 GW. Enel distribuie electricitate şi gaze naturale printr-o reţea de peste 2 milioane km, având peste 65 de milioane de clienţi casnici şi companii în toată lumea. AGERPRES

×
Subiecte în articol: enel sisteme inovatoare Rusia