x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ucigaș la 13 ani: Focuri de armă într-o școală din Belgrad. Opt elevi și un paznic au murit

Ucigaș la 13 ani: Focuri de armă într-o școală din Belgrad. Opt elevi și un paznic au murit

de Redacția Jurnalul    |    03 Mai 2023   •   11:40
Ucigaș la 13 ani: Focuri de armă într-o școală din Belgrad. Opt elevi și un paznic au murit

Mai mulți elevi au fost răniți după ce un coleg a deschis focul într-o școală din Belgrad. Paznicul școlii a murit, potrivit Mirror.

Update Opt elevi și un paznic au murit în timpul atacului armat care a avut loc miercuri dimineață, la o școală din Belgrad, au anunțat autoritățile din Serbia, potrivit Sky News.

Un băiat de 14 ani și-a împușcat profesorul înainte de a deschide focul asupra altor elevi și paznici într-o școală din capitala Serbiei, a anunțat poliția.

Bilanțul actualizat al tragediei arată că opt elevi și un paznic au murit. Alte persoane au ajuns la spital, dar nu există informații despre starea lor.

Suspectul a fost arestat de polițiștii care au izolat zona. La fața locului au fost trimiși numeroși polițiști și membri ai echipajelor medicale. Se pare că pistolul folosit în timpul atacului aparține tatălui suspectului.

Atac armat la o şcoală din Belgrad: cel puţin opt copii şi un paznic au fost ucişi de un elev cu pistolul tatălui său

Stire initiala Cinci elevi au fost răniți, iar un agent de pază a murit după ce un copil ar fi furat arma de foc a tatălui său și a deschis focul la o școală din Serbia miercuri dimineață.

Ministerul sârb de Interne a fost notificat cu privire la incidentul care s-a produs la Școala „Vladislav Ribnikar" din Belgrad. Se pare că polițiștii l-au găsit pe agresorul care are aproximativ 13 ani.

Acesta a tras cu pistolul în direcția colegilor săi și a membrilor personalului de securitate.

Martorii spun că la fața locului se află numeroase echipaje de la Poliție și Ambulanță. Mai multe victime au fost transportate la spital, iar autoritățile nu au prezentat informații despre starea lor.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ucigas școală Belgrad