x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Regele Charles este "mândru” de Kate pentru curajul ei de a vorbi despre cancerul de care suferă

Regele Charles este "mândru” de Kate pentru curajul ei de a vorbi despre cancerul de care suferă

de Redacția Jurnalul    |    22 Mar 2024   •   22:23
Regele Charles este "mândru” de Kate pentru curajul ei de a vorbi despre cancerul de care suferă
Sursa foto: Hepta

Palatul Buckingham a dat publicității o declarație în care se spune că regele a fost în contact strâns cu prințesa de Wales în ultimele săptămâni, după ce au fost împreună în spital.

Regele este "atât de mândru de Catherine pentru curajul ei de a vorbi așa cum a făcut-o", a declarat palatul, descriind-o pe prințesă ca fiind "nora iubită a monarhului".

Atât regele, cât și regina "vor continua să ofere dragostea și sprijinul lor întregii familii în această perioadă dificilă".

James Middleton, fratele mai mic al prințesei, s-a alăturat urărilor de sănătate pentru sora sa și a împărtășit o fotografie cu ei doi din copilărie.

"De-a lungul anilor, am escaladat mulți munți împreună. Ca o familie, îl vom urca și pe acesta cu tine", a scris el pe Instagram.

Prințesa de Wales spune că urmează un tratament împotriva cancerului. Kate susține că se află în primele etape ale tratamentului, după ce în urma unor analize s-a descoperit că are cancer.

Catherine, Prințesa de Wales, a dezvăluit vineri că a fost diagnosticată cu cancer și se află în „stadiile incipiente” ale tratamentului.

Anunțul, pe care prințesa l-a descris ca fiind „o șoc uriaș", a venit într-un mesaj video. Știrea a venit la două luni după ce ea s-a retras temporar din viața publică, după ce Palatul Kensington a declarat la momentul respectiv că a suferit o intervenție chirurgicală pentru o afecțiune abdominală non-canceroasă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×