x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Externe Ucigașul din Chicago a murit în Texas

Ucigașul din Chicago a murit în Texas

de Redacția Jurnalul    |    23 Ian 2024   •   20:15
Ucigașul din Chicago a murit în Texas

Bărbatul suspectat de uciderea a șapte persoane în două case din suburbia Chicago a murit după ce s-a împușcat în urma unei confruntări cu forțele de ordine federale, a anunțat poliția, citată de CNN.

Suspectul, Romeo Nance, în vârstă de 23 de ani, a fost descoperit luni în apropiere de Natalia, Texas, de către șerifii americani - la peste 1.000 de mile de locul unde au fost găsite cele șapte victime împușcate mortal în Joliet, suburbie din sudul orașului Chicago, potrivit Departamentului de Poliție din Joliet. El s-a împușcat cu un pistol după ce a fost confruntat de oficiali, a declarat poliția.

Descoperirea și moartea lui Nance pune capăt căutărilor frenetice ale suspectului, despre care se crede că are legătură și cu alte două împușcături care au avut loc duminică, dintre care una s-a soldat cu moartea unui bărbat de 28 de ani, potrivit autorităților.

După ce cele șapte cadavre au fost găsite luni, autoritățile au cerut ajutorul publicului pentru a-l găsi pe Nance, pe care l-au avertizat că este înarmat și periculos.

Anchetatorii nu au stabilit încă motivul pentru care Nance a fost ucis, dar suspectul „cunoaște victimele”, despre care se crede că fac parte din aceeași familie, a declarat luni șeful poliției din Joliet, Bill Evans. Identitatea victimelor nu a fosst dezvăluită.

Se crede că omorurile din interiorul locuințelor au legătură cu celelalte două împușcături de duminică, a declarat șeful poliției din Joliet, Bill Evans, fără a oferi detalii suplimentare.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: chicago texas ucigas