x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Justitie Mihai Tudose, despre dosarul șpăgilor la Aeroportul Otopeni: "Eu văd două părți bune"

Mihai Tudose, despre dosarul șpăgilor la Aeroportul Otopeni: "Eu văd două părți bune"

de Redacția Jurnalul    |    05 Apr 2023   •   13:45
Mihai Tudose, despre dosarul șpăgilor la Aeroportul Otopeni: "Eu văd două părți bune"

Fostul prim-ministru Mihai Tudose își spune părerea despre scandalul stenogramelor din dosarul șpăgilor de la Aeroportul Otopeni.

DNA cercetează mai multe contracte privind magazinele din aeroportul Henri Coandă, care le includ pe cele duty free dar și restaurantele. 

Ordonanța procurorilor conține circa sute de pagini cu stenograme. Sunt implicați politicieni din PSD și PNL. 

"Numai sfântul Petru nu e acolo. Mai am câteva pagini ...Încep cu semi glumă. Acum 2 săptămâni, un prieten, medic chirurg mă anunța, mă liniștea că peste 2 zile îl operează pe vărul meu și că-l face bine. Și s-a blocat când i-am spus că eu n-am niciun văr, că n-am verișori. Și omul s-a jurat că-i vălul meu, că așa a ajuns la el, că-i vărul meu. E similar... exact ce spunea și colegul meu Rareș Bogdan.

Niște oameni la o masă, vorbeau despre alți oameni.  Păi probabil că ei ce vedeau la televizor, Domne, cine sunt, cine ar putea să vină? Ia să vedem dacă vine Tudose e bine, că-l știm noi pe unu care îl știe pe ăla...

Trecem peste faptul că eu de un an de zile spun  că nu vreau în guvern, că nu vreau prim-ministru. În afară de faptul că PSD-ul a desemnat primul-ministru, este domnul Marcel Ciolacu. Se vede din dialogul lor, cât departe sunt de lumea politică", a explicat Mihai Tudose despre cei care îi invocă numele în acele stenograme.

"Sunt şi două părți bune"

"Nu cred neapărat într-o teorie a conspirației. În general, ştiţi, în anul electoral se mai ascut săbiile. Dar nu cred. Este un dosar instrumentat de mult.

Eu văd două părți bune. Unu, niște oameni care vehiculau niște sume mari de bani n-au reușit să penetreze statul sau sistemul, că n-au reușit. Şi partea a 2-a, alte organe ale statului își fac treaba", a mai spus Mihai Tudose despre scandalul de la Aeroportul Otopeni, în emisiunea În faţa naţiunii de la Antena 3 CNN

×