x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident feroviar mortal între stațiile Vlădeni Ardeal și Dumbrăvița Bârsei. Traficul feroviar este oprit

Accident feroviar mortal între stațiile Vlădeni Ardeal și Dumbrăvița Bârsei. Traficul feroviar este oprit

de Redacția Jurnalul    |    22 Feb 2024   •   09:04
Accident feroviar mortal între stațiile Vlădeni Ardeal și Dumbrăvița Bârsei. Traficul feroviar este oprit
Sursa foto: Arhiva Jurnalul

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că traficul feroviar este întrerupt temporar pe raza SRCF Brașov, între stațiile Vlădeni Ardeal și Dumbrăvița Bârsei, unde în cursul acestei dimineți, la km 26+300, trenul R 2100 (CFR Călători) a accidentat mortal o persoană.

Trenul R 2100, care circulă în relația Sibiu - Brașov, este oprit la locul accidentului până la finalizarea cercetărilor desfășurate de către organele abilitate.

Precizăm faptul că, pe intervalul Vlădeni Ardeal – Dumbrăvița Bârsei (linie simplă) traficul feroviar va fi redeschis după finalizarea cercetărilor organelor abilitate și repunerea în circulație a trenului R 2100, următoarele 4 garnituri – R 2201, R 2501, IR 77 și IRN 473 – fiind de asemenea staționate temporar în gările Dumbrăvița Bârsei, Codlea și Vlădeni Ardeal, până la redeschiderea liniei.

"Compania Națională de Căi Ferate CFR SA transmite scuze călătorilor pentru disconfortul creat și îi asigură că reluarea traficului feroviar, în urma accidentelor, este strict condiționată de finalizarea cercetărilor desfășurate de organele abilitate la fața locului."

 

×
Subiecte în articol: acident feroviar mortal