x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator O angajată a primăriei Târgu Mureș, fotografiată în timp ce urinează într-o sticlă de plastic

O angajată a primăriei Târgu Mureș, fotografiată în timp ce urinează într-o sticlă de plastic

de Redacția Jurnalul    |    08 Aug 2023   •   20:10
O angajată a primăriei Târgu Mureș, fotografiată în timp ce urinează într-o sticlă de plastic
Sursa foto: antena3.ro

Scene halucinante la Primăria Târgu Mureș: Fotografii postate pe rețeaua de socializare Facebook surprind o angajată a instituției, urinând într-un pet.

Potrivit antena3.ro, funcționara din cadrul departamentului de Resurse Umane folosește o sticlă pentru a urina, în incinta primăriei, deși în instituție sunt toalete.

Persoana care a făcut publice aceste fotografii, susține că a primit, prin poștă, un bilețel cu informații despre această angajată a primăriei, împreună cu imaginile.

"Ieri am primit o scrisoare anonimă și două poze...care o înfățișează pe una dintre angajatele primăriei, făcându-și necesitățile într-un pet, într-un birou al instituției, in timpul orelor de program, bănuiesc.

Știu din multele informații, că unele dame "bine" se închid cu orele in biroul lui Ermanito, după care ies la o țigară pe balconul primăriei.

Având in vedere faptul că damele cu influență mictionează la pet, e logic să presupun că acestea prestează și servicii de înaltă calificare.

Ceea ce doresc să subliniez în acest moment este faptul că nu am mușcat din mărul otrăvit al expeditorului anonim, care îmi sugera că persoana din fotografie ar fi setegista hoață de telefoane", a scris persoana care a făcut publice fotografiile.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ce spun reprezentanții Primăriei despre situația incredibilă?

Documentul subliniază că instituția condamnă orice comportament inadecvat care ar putea aduce prejudicii reputației funcției publice.

"În legătură cu informațiile apărute în spațiul public, dorim să facem următoarea declarație, cu caracter oficial:

Instituția primăriei se distanțează de orice comportament reproșabil care ar putea discredita funcția publică.

Actuala administrație nu are cunoștință de niciun astfel de eveniment, care să se fi petrecut în incinta instituției de la preluarea mandatului în 2020.

Angajații unei instituții trebuie să respecte codul de conduită al funcționarului public, așa cum prevede Codul Administrativ.

Mai mult, în conformitate cu prevederile legale, angajații instituției  primăriei sunt instruiți și evaluați periodic în conformitate cu prevederile Codului de Etică și Conduită Profesională al funcționarilor publici și personalului contractual din UAT Târgu Mureș.

Cu toate acestea, față de situația semnalată, vom derula verificări la nivel intern în vederea stabilirii veridicității informațiilor apărute in spațiul public", potrivit Primăria Târgu Mureș.

×
Subiecte în articol: targu mures primarie