x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Blejnar, chemat la DNA ca să-şi povestească viaţa

Blejnar, chemat la DNA ca să-şi povestească viaţa

12 Mar 2013   •   19:20
Blejnar, chemat la DNA ca să-şi povestească viaţa

Fostul şef Fiscului, Sorin Blejnar, s-a prezentat, marţi, la DNA pentru a fi audiat în dosarul în care este anchetat pentru infracţiunile de complicitate la evaziune fiscală şi sprijinire a unui grup infracţional organizat cu privire la produse petroliere.

La, ieşire, Blejnar  a declarat că procurorii au fost insteresaţi în primul rând de relaţia cu Codruţ Marta, fostul lui şef de cabinet. "Am făcut doar o trecere în revistă a vieţii mele din ultimii 30 de ani, de câte ori m-am întâlnit cu domnul Codruţ Marta şi unde ne-am întâlnit. Da, ne-am întâlnit în şcoala generală, prin 1980. Domnii procurori cred că ştiau că ne-am întâlnit undeva în '82, dar noi ne ştim totuşi din 1980. Glumesc acum", a declarat Blejnar, citat de rtv.net.

Alături de Blejnar, în dosar sunt cercetaţi Codruţ Marta, fostul şef al Vămilor Viorel Comăniţă, fostul şef al SIPI Constanţa Dan Secăreanu, omul de afaceri Radu Nemeş.
Blejnar este acuzat de procurorii DNA că ar fi sprijinit, din mai 2011 până în iulie 2012, un grup infracţional care ar fi iniţiat un amplu mecanism evazionist vizând sustragerea de la plata accizelor a unor cantităţi de motorină vândute sub denumirea unor produse petroliere inferioare.

Amanunte aici

×
Subiecte în articol: sorin blejnar