x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Încerca să dea șpagă polițistului, când a fost prins în flagrant

Încerca să dea șpagă polițistului, când a fost prins în flagrant

de Redacție Jurnalul    |    14 Iun 2024   •   15:15
Încerca să dea șpagă polițistului, când a fost prins în flagrant

Un bărbat care încerca să mituiască un polițist din Teleorman cu suma de 2.000 de lei a fost prins în flagrant. Mita era oferită pentru realizarea unei intervenții într-un dosar penal. Ofițerul a sesizat Direcția Generală Anticorupție.

Un ofițer de poliție din cadrul Secției 11 Poliție Gălăteni, aparținând Inspectoratului de Poliție al Județului Teleorman a respins sumele de bani oferite de un cetățean și a sesizat Direcția Generală Anticorupție, anunță anchetatorii.

Joi „ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Teleorman, la delegarea și sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman au realizat prinderea în flagrant a unui bărbat care i-a dat ofițerului de poliție, cu titlu de mită, suma de 2000 de lei, în schimbul unei soluții favorabile într-un dosar penal în care fiul său era cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice”, a transmis DGA.

Denunțul a fost formulat miercuri, la Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Teleorman. Ofițerul de poliție a sesizat faptul că „tatăl tânărului cercetat într-un dosar penal la regimul rutier i-a oferit suma de 5.000 de lei pentru a interveni în sensul aplicării soluției favorabile”.

Cercetările sunt continuate „sub aspectul săvârșirii infracțiunii de cumpărare de influență”.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: spaga politist flagrant