x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Restricții de trafic pentru montarea semnalizării rutiere suplimentare la intrare în Pasajul Unirii

Restricții de trafic pentru montarea semnalizării rutiere suplimentare la intrare în Pasajul Unirii

de Redacția Jurnalul    |    07 Mar 2023   •   23:00
Restricții de trafic pentru montarea semnalizării rutiere suplimentare la intrare în Pasajul Unirii
Sursa foto: Hepta

Brigada Rutieră a Capitalei anunță restricții de trafic, începând de miercuri, de la ora 10.00, pentru montarea semnalizării rutiere suplimentare la intrare în Pasajul Unirii.

În vederea instalării sistemelor suplimentare de presemnalizare a înălțimii maxime admise în Pasajul Unirii, începând cu data de 8 martie, ora 10.00, se vor institui restricții de circulație pe benzile adiacente axului Bd. Dimitrie Cantemir, segmentul cuprins între Bd. Mărășești și intrarea/ieșirea din pasaj, a transmis Brigada Rutieră.

Polițiștii le cer șoferilor să circule cu prudenţă, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

Constructorii încep, miercuri, lucrările de montare a noilor sisteme suplimentare de semnalizare și avertizare în privința regimului de înălțime maxim admis de 3,5 metri, pentru circulația vehiculelor prin Pasajul Unirii.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: restrictii trafic pasajul unirii