x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Românul care şi-a ucis soţia şi fiul în Texas va fi extrădat în SUA

Românul care şi-a ucis soţia şi fiul în Texas va fi extrădat în SUA

25 Noi 2013   •   19:30
Românul care şi-a ucis soţia şi fiul în Texas va fi extrădat în SUA

Curtea de Apel Bucuresti a admis, luni seara, cererea Statelor Unite de extradare a lui Camil Matase, romanul care si-a ucis fiul si sotia in Texas.

Potrivit Realitatea Tv, barbatul, care are dubla cetatenie, va fi extradat cu conditia sa nu fie executat, avand in vedere ca Texas este printre putinele state americane in care se mai aplica pedeapsa cu moartea.

Camil Matase a fost arestat preventiv in 21 noiembrie, in urma unei decizii a Tribunalului Bucuresti.

El le-a spus procurorilor Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie ca o suspecta pe sotia sa ca a intrat intr-un anturaj cu persoane care se ocupa de trafic de droguri si proxenetism, au aratat sursele citate de Mediafax.

Apoi, barbatul a marturisit ca in noaptea de 10 spre 11 noiembrie, dupa ce a consumat bauturi alcoolice, si-a impuscat sotia in timp ce aceasta dormea, iar in 11 noiembrie si-a omorat si fiul.

Matase le-a mai spus anchetatorilor ca a plecat din Statele Unite ale Americii doar pentru a-si vizita mama in Romania, dupa care urma sa se intoarca si sa se predea autoritatilor judiciare din Texas.

In plus, mama lui a fost cea care l-a denuntat.

Matase a plans si a spus ca regreta fapta comisa, in fata judecatorilor care au decis, luni, ca barbatul ramane in arest, in ciuda recursului formulat de avocatul sau.

×
Subiecte în articol: extradare sua ucigas