x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber „Star salvator” până la capăt: Rita Mureșan organizează un eveniment caritabil

„Star salvator” până la capăt: Rita Mureșan organizează un eveniment caritabil

19 Mai 2015   •   11:25
„Star salvator” până la capăt: Rita Mureșan organizează un eveniment caritabil

Duminică seară, la Antena Stars, Rita Mureșan a întins o mână de ajutor unei familii din Fundulea, greu încercată de neajunsuri.

Creatoarea de modă nu se oprește însă aici și în sprijinul lor organizează împreună cu Miko Palace un eveniment caritabil dedicat acestei familii, miercuri, 20 mai, de la 19:00.

„Va avea loc o prezentare de modă pentru copii Angels/ Girl’s Only by Rita Mureșan, urmată de un cocktail. Intrarea se face pe bază de donație (îmbrăcăminte fetițe între 7 și 9 ani și adulți, încălțăminte de la nr. 35, alimente neperisabile, rechizite, jucării, donații în bani).

Orice donație este binevenită”, declară Rita Mureșan, care a fost foarte impresionată de viața pe care o duc unii semeni.

„De-a lungul vieții mele am făcut multe gesturi caritabile și propunerea emisiunii mi s-a potrivit, așa că nu am stat pe gânduri. M-a impresionat foarte tare casa, modul în care arată, faptul că mama avea tot timpul ochii plini de lacrimi, că tatăl zâmbea cu resemnare și că amândoi păzeau noapte de noapte cele doua prințese ale lor ca nu cumva tavanul să cadă peste ele. Însă, cel mai tare m-a impresionat recunoștința copiilor față de părinții lor. Cât de frumos vorbeau despre ei și cât de binecuvântate se simțeau amândoua că au părinti și sunt împreună”, povestește impresionată Rita.

×