x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Horoscop Horoscop 2014: Pesti

Horoscop 2014: Pesti

05 Ian 2014   •   19:19
Horoscop 2014: Pesti


Pana pe 16 iulie, Jupiter ramane in zona creativitatii si iubirii, prin urmare aici ai parte de cea mai importanta expansiune. Proiectele creative sunt cele carora ar fi bine sa le dai atentie acum. Talentele nu mai pot fi tinute sub cheie, ci e necesar sa iasa la lumina. Inspiratia, imaginatia, intuitia sunt calitatile cele mai de pret si ar fi bine sa le folosesti in tot ce initiezi.

Expansiune, Creativitate, Oportunitati
Zona romantica, relatiile cu oamenii dragi din viata ta primesc o infuzie de caldura, afectiune, tandrete. E vremea sa revitalizezi o relatie deja existenta sau sa incepi una cu adevarat potrivita pentru tine, in care sa te poti exprima si manifesta asa cum esti si alegi liber sa fii.
Jupiter in acest sector de viata poate aduce mai multa bucurie si nevoia de a iesi in fata, de a te exprima si a arata de ce esti in stare. E timpul sa lasi inhibitiile, complexele si temerile la o parte.
E posibil, in acest interval, sa fii mai vizibil in cercul de prieteni, sa participi la mai multe activitati de grup si sa te dsitrezi mai mult. De asemenea, daca doresti sa concepi un copil, acum este momentul. Daca ai deja copii, relatia cu acestia se va imbunatati.
Dupa 16 iulie, Jupiter se muta in Leu si va sta aici timp de un an, activand casa muncii, rutinei zilnice si sanatatii. Acum e momentul sa implementezi cateva idei pe care le-ai tot notat in lunile trecute. La locul de munca, situatia se imbunatateste sau poti sa-ti gasesti  slujba dorita. Ai mai multa usurinta si mai multe satisfactii in tot ce e legat de zona profesionala, de munca de zi cu zi. Mai ales daca te implici in proiecte care inseamna sa fii in serviciul altora, succesul este asigurat. Pentru ca acum iubesti sa servesti, sa fii contributie, sa aduci un strop de bine in vietile altora.
Starea de sanatate cunoaste o imbunatarire, mai ales daca au fost probleme pana acum. Jupiter iti ofera protectie din acest punct de vedere. Totusi, evita excesele de orice fel.

Probe, lectii
Saturn activeaza zona credintelor, crezurilor, studiilor inalte si relatiile cu strainatatea. Din octombrie 2012 si pana in 2015, Saturn te invata sa devii responsabil pentru tine si pentru viata ta, te stimuleaza sa-ti faci ordine in convingeri, sa alegi o cale de evolutie cat mai aproape de cine esti, sa gasesti oamenii potriviti care sa te sprijine.
Este perioada in care inveti cel mai mult, iar Saturn iti sugereaza sa o faci sistematic, organizat, in mod disciplinat. Acum e momentul sa studiezi ce ai nevoie sa stii pentru drumul pe care ti l-ai proiectat in minte, poate chiar sa obtii o diploma, o certificare, o acreditare. Pentru ca toate acestea iti vor folosi din 2015, cand Saturn se va instala in zona carierei.
Mare parte din convingeri ti se schimba, se rafineaza si se slefuiesc, pe parcursul acestui ciclu. Multe aspiratii sunt reevaluate si redefinite. E necesar sa faci alegeri mult mai responsabile decat pana acum. Saturn iti distruge ancorele, punctele de vedere vechi pe care te sprijineai, tocmai pentru a te ajuta sa inveti cum sa stai pe propriile picioare si sa-ti faci alegerile singur, cu autoritate.
In ce priveste calatoriile si relatiile cu strainatatea, s-ar putea sa te confrunti cu unele restrictii, amanari, intarzieri, mai ales in prima parte a anului. Si in ce priveste obtinerea unor acte sau aprobari, e nevoie sa ai rabdare, pana in a doua parte a anului cand astfel de demersuri se deruleaza cu mai multa usurinta.

Schimbari, Instabilitate, Surprize
Zona financiara este imprevizibila, inca din 2011, cand Uranus a poposit aici, si asa va fi pana in 2019. Fluctuatii, rasturnari de situatie, instabilitate, experiente socante in toate sensurile, toate acestea sunt posibile pe timpul acestui tranzit.
Asadar, nu e cazul sa te astepti la vreo stabilizare, insa poti face in asa fel incat sa folosesti in sens benefic potentialul lui Uranus. Cum? In primul rand, fiind mereu pregatit sa accepti schimbarile si necunoscutul. Nu prea functioneaza calculele si proiectiile, logica si principiile rigide, in timpul acestui tranzit. Deci, cu cat mai flexibil si adaptabil esti, cu atat mai multa usurinta vei avea in relatia cu banii.
Apoi, sa schimbi unele conceptii invechite despre bani si castiguri, dspre prosperitate si a merita sau a nu merita. Uranus ne invita intotdeauna sa gandim dincolo de “cutie”, sa iesim din propriile limitari sau din cutumele sociale, sa ne reinventam in permanenta. Acolo unde nimeni nu vede o solutie, tu poti s-o vezi, de pilda. Dar pentru asta e nevoie sa-ti pui mereu intrebari, in loc sa cauti raspunsuri prefabricate.
E timpul sa lucrezi si la imaginea de sine, sa o innoiesti, sa scapi de o serie de inibitii si complexe, sa devii tot mai constient de potentialul si talentele tale.

Transformare, Purificare
Cele mai profunde transformari, din 2008 si pana acum, si-au avut motorul in evenimentele din zona prietenilor, relatiilor afective si cu copiii, activitatilor de grup. Pluto ramane inca multi ani in aceasta zona a horoscopului tau, deci si in 2014 continua procesul de transformare si purificare cu ajutorul experientelor mai sus mentionate.
Pluto reprezinta vointa divina, calatoria si evolutia sufletului, iar tot ce limiteaza aceasta calatorie, are nevoie sa fie transformat si purificat. Atasamentele, dorinta de control, frica, depedentele se cer in continuare transformate, eliberate. Si e posibil ca in prima parte a anului sa ai parte de tensiuni in relatiile tale, insa aminteste-ti ca acestea au rolul de a te “detoxifia” de tot ce nu-ti foloseste.
Pluto inseamna si ruperea de trecut, totala, irevocabila. Prin urmare, daca inca exista relatii in care faci compromisuri, acestea vor fi cele mai incercate si transformate. Daca inca ai resentimente pentru oameni din trecutul tau, acestea se cer a fi eliberate.
Pluto intareste credinta si puterea personala.

IUBIRE SI RELATII
Aceasta este o zona infloritoare in viata ta, in 2014. In prima parte a anului, il ai pe Jupiter ca aliat, care se afla in Rac. Incercari vor fi, tensiuni si provocari vor aparea, insa tine de abilitatea si de capacitatea de a fi prezent, sa le transformi in sensul cel mai benefic pentru tine. Cu alte cuvinte, cine se lasa prins in plangeri si in constructia de drame personale, nu va rezolva mare lucru, pentru ca postura de victima lipseste de putere. Insa, cine trece constient prin acest proces, cine doreste cu adevarat sa faureasca o relatie solida si profunda, bazata pe autenticitatea sentimentelor reciproce, si va contribui cu compasiunea, iertarea si iubirea sa in acest proces, se va bucura de momente speciale, de sentimente cum nu a mai experimentat pana acum, de o traire a iubirii inedita.
Pestii singuri se pot indragosti si isi pot gasi perechea in acest an. Iar cei care vor sa aduca pe lume un copil, e bine sa profite de tranzitul lui Jupiter prin Rac, in prima jumatate a anului.

SANATATE SI VITALITATE

Neptun se afla in casa I, in semnul tau zodiacal, predispunand la excese in ce priveste consumul de alcool, medicamente sau alte “refugii” de acest tip, mai ales in perioadele mai tensionate. A se evita astfel de mijloace, mai ales in acest an.
In a doua parte a anului, beneficiezi de tranzitul lui Jupiter in zona sanatatii, asa ca primesti protectie din acest punct de vedere. Insa, din nou exista predispozitie la excese si extravagante, care pot duce la cresterea in greutate sau la amplificarea unor afectiuni deja existente.
Totusi, in a doua parte a anului, terapiile, daca va fi nevoie de ele, sunt mult mai eficiente, cu rezultate foarte bune in timp scurt.
Una peste alta, te bucuri de o stare de sanatate buna, in 2014.

CARIERA SI OPORTUNITATI
In prima parte anului, iti creezi singur culoar spre succes, daca esti dispus sa iesi din matca, sa te arati, sa-ti manifesti creativitatea si talentele. Orice initiezi cu bucurie, din inspiratie si ghidat de vocea inimii tale, are mari sanse sa creasca si sa infloreasca. Toate activitatile si prestaitiile artistice pot fi de succes. Iesirile la rampa, cu mai mult curaj, fac ca recunoasterea sa vina spre tine in moduri pe care nu ti le-ai imaginat.
Activitatile care implica lucrurl cu copiii sau care se adreseaza copiilor sunt, de asemenea, o alegere inspirata.
In a doua jumatate a anului, viata ta de zi cu zi, munca, serviciul, atmosfera in colectivul de lucru primesc o infuzie de vitalitate, entuziasm si creativitate. Totul se deruleaza cu mai multa usurinta, parca nu mai trebuie sa depui atata efort pentru a obtine ce vrei, pentru ca de data asta, vin oportunitatile la tine, in loc sa le cauti tu. Practic, semintele pe care le-ai semanat in ultimul an dau acum roadele binemeritate.

BANI SI PROSPERITATE
Cum spuneam si mai sus, aceasta zona este supusa, in continuare, instabilitatii. Insa, cu cat iti schimbi mai mult atitudinea fata de bani, cu cat renunti la mai multe conditionari si limitari pe care le-ai imprumutat de la altii, cu atat mai multa prosperitate vei crea in viata ta. Acum e necesar sa-ti asumi ca tu stai la originea realitatii tale financiare si e nevoie sa inveti sa o creezi si re-creezi permanent, constient de cine esti si ce poti.
Prosperitatea e in stransa legatura cu stima si iubirea de sine, cu ce stii ca poti darui, cu ce impartasesti lumii, cu felul in care te “livrezi” in exterior. Asadar, nivelul de prosperitate e la “mana” ta (la inima si mintea ta).
In a doua parte a anului, situatia financiara se poate imbunatati simtitor, mai ales in toamna, cand vor veni recompense mai consistente in urma muncii si efortului depus peste an.

Astrolog Nicoleta Svârlefus 

Horoscop oferit de www.astrocafe.ro

__________________________________________

Citiţi şi horoscopul pe 2014 al celorlalte zodii!

 BerbecBalanţă
TaurScorpion
GemeniSăgetător
RacCapricorn
LeuVărsător
FecioarăPeşti

________________________________________

Vrei un horoscop personalizat? Click aici!


×